Fri frakt till ombud över 400 kr
1-2 dagars leverans

Referenser

Jennifer Fogh Pedersen - Internationell hoppryttare"Jag har märkt en mängd förbättringar av Inflaboost DHA"

Jennifer Fogh Pedersen - Internationell hoppryttare

Jennifer Fogh Pedersen är en elit hoppryttare som bor i Tyskland sedan 2012. I stallet har hon plats för upp till 32 hästar som hon tränar och tävlar i hoppning upp till 160 cm klasser. Hon har varit testryttare på Bruksproven i Sverige hela 7 gånger! Jennifer har efter rekommendation från veterinär Jeanette Adler testat Inflaboost DHA och här kan ni läsa hennes upplevelse:

"Inflaboost DHA Supplement is amazing! Since I started using Inflaboost I have felt several positive improvements by our horses! To mention some of them - they feel more relaxed (and especially the stallions less stressed and more concentrated), their movements feel looser and softer, their general well-being seems better and it really boosts their immune system 🙏🏻😍 I am so happy that I found this product and I also highly recommend it to everyone who would like to do good for their horses or dogs 🙌🏼❤️ There are even similar supplements for us humans too!"

Jennifer Fogh Pedersen

Här hittar du Inflaboost DHA till häst

Här hittar DHA tillskott till människafrån samma typ av alg som Inflaboost DHA

Jennifer Fogh Pedersen Minerals by Nordic
...
Anna Elfstrand - Före & Efter"Focus Före & Efter Minerals by Nordic"

Anna Elfstrand - Före & Efter

Alla som håller på med häst vet att en mängd olika faktorer påverkar hur resultatet på hästens utveckling blir. Här delar vi resultatet av Anna Elfstrands arbete med Focus. Första bilden är för två år sedan samt innan hon började fodra Minerals by Nordics produkter. Andra bilden är tagen nyligen och visar tydligt resultat av god träning foder som stöttar hästens muskelbyggning och prestationsförmåga.

Före

Anna Elfstrand Minerals by Nordic

Efter

Anna Elfstrand Focus

Läs mer om vad Anna Elfstrand fodrar med för Minerals by Nordics produkter här...
Sanna Forsell - Hoppryttare"Marthas sadeltvång är helt borta!"

Sanna Forsell - Hoppryttare

”Jag har gett produkter från Minerals by Nordic under några månader & är otroligt imponerad över resultaten!
Alla hästarna äter Activ Mineral, MG Control - magnesium, Pur.Mash & Inflaboost DHA från Minerals by Nordic. Mineralerna har gett hästarna förbättrad päls, hud & hovar! Magnesiumet hjälper nerv och muskelsystem för de hästarna med mycket blod & nerver. Men avgörande har varit Inflaboost DHA kombinerat med den probiotika PUR.MASH för hästarnas mag-& tarmhälsa med tanke på att de ofta reser för träning & tävling. Framförallt mitt ofantligt känsliga sto Martha som lätt blir stressad, exalterad och uppspelt med nerverna på utsidan som nu upplevs mer harmonisk. Hennes sadeltvång har helt försvunnit sen hon började få Inflaboost DHA med PUR.MASH, hon blir inte längre lika lätt andfådd vid hård träning & tävling samt att hon snabbare återhämtar sig efter träning & tävling!"

Sanna Forsell Minerals by Nordic

"Nu kan hon även få hälften av det kraftfodret hon innan fick eftersom hennes mag-& tarmhälsa är bättre samt förbättrad upptagningsförmåga, trots att hon är en extremt svårfödd häst. Hon har aldrig varit såhär fin i kroppen, harmonisk i huvudet & presterat så bra!


Tack minerals by Nordic för att ni förser hästarna med absolut bästa tillskotten för bästa förutsättningarna 🙏🏽"

Se filmen när Sanna förbereder fodret och berättar vad hon ger och varför till Martha:


...
Vilma Kollberg - Islandshäst ryttare"Seifur har blivit så arbetsvillig!"

Vilma Kollberg - Islandshäst ryttare

"Jag har testat Minerals by Nordics nya produkt Inflaboost DHA. Sedan Seifur börjat få Inflaboost verkar han må så mycket bättre, på alla plan! Han är mycket mer positiv till arbete. Han som oftast brukar vara lite lat jobbar nu med hela kroppen och VILL arbeta, till skillnad från innan då han bara ville smita ifrån allt arbete och helst ej lämnade gården. Hans gallor som tidigare kom och gått har blivit mycket mindre och mer sällan, och han är väldigt mycket mer stabil i både psyke, kroppen och i gångarterna. Han har fått en helt annan kraft i steget och är väldigt mycket mer stadig och balanserad.
Och sist men inte minst.. Han tycker det är gott. Seifur är den kräsnaste häst jag träffat. Men detta, blandat med Pur.Mash eller lusern, slinker ner utan problem!", berättar Vilma Kollberg islandshäst ryttare.

Vilma Kollberg
...
Alexandra Lindgren"Magnesiumspray lindrade efter endast 1,5 dag"

Alexandra Lindgren

"-Jag hade problem med fetkudden under hälen samt en inflammation i ledbanden runt vristen.  Jag smörjde med Magnesiumsprayet 3 gånger  på 1,5 dag och sedan såg foten ut som på bild nr 2. Det var mycket effektivt och smärtlindrande, jag har provat nästan allt men nukänns det äntligen som läkningen kommit igång!", berättar Alexandra....
Erica Bergsten - montéryttare & travhästägare"Efter 4 veckor med Inflaboost DHA var inflammationsvärdet på 0"

Erica Bergsten - montéryttare & travhästägare

”-Min nya travhäst fick korsförlamning efter resan till oss. Hästen hade inflammationsvärde 4200 i CK/ASAT när han kom hem till mig. Jag började direkt fodrade honom med Inflaboost DHA och MG Control och efter 4 veckor när vi kom tillbaka till veterinären så var hans värden nere på noll. Veterinären sa att jag hade haft tur men jag är övertygad om att resultatet kommer i från Minerals by Nordics produkter”, berättar Erica Bergsten.

Erica berättar att MG Control som är ett högkoncentrerat magnesium hjälpte snabbt mot muskelkrampen från korsförlamningen och redan på andra dygnet hade han mycket lättare för att lägga sig och rulla sig och enkelt ställa sig upp igen.

Erica Bergsten jobbar i ett team med B-travtränaren Therese Larsson som du ser på bilden med Global Uppermost. Erica är fälttävlansryttaren som sadlade om till montéryttare.
...
Jeanette Adler - Veterinär & EDO®"Veterinären & EDO® som rekommenderar Minerals by Nordic"

Jeanette Adler - Veterinär & EDO®

”- Jag möter många olika typer av hästar som använder Minerals by Nordics produkter. De hästarna är alltid fina i muskler, päls och presterar verkligen bra säger veterinär Jeanette Adler.

” -Jag är väldigt begeistrad i Mineral by Nordics mineralblandning Activ Mineral. Den är enkel att fodra och är en blandning av de nödvändigaste mineraler, spårämnen och aminosyror där hästen tar upp vad den har behov av och därefter själv reglerar balansen i kroppen. Jag gillar att fodra med högkvalitativa råvaror utan utfyllnads ämnen, till fördel för hela hästens system. Mina egna hästar är i riktigt bra mentalt och fysiskt skick, både döttrarnas Shetlands ponnyer, våra avelsston och ridhästarna äter alla produkterna.”

Jeanette Adler är veterinär och osteopat som åker runt och behandlar hästar i Danmark, Tyskland, Sverige och Norge. Jeanette utbildades ursprungligen som veterinär 2009 och har arbetat som veterinär i Danmark och Skottland. 2015 tog hon även examen som Equine Osteopath EDO® vid "The Vluggen Institute for Equine Osteopathy and Education", certifierad av IREO.* Därefter har  Jeanette även jobbat som lärare i Osteopat utbildningen. Jeanette har i många år tränat upp unghästar och hopphästar samt tävlat på nationell nivå i hoppning.

Jeanette Adler

Jeanette Adler under behandling.

*EDO® är en skyddad titel som täcker "Equine Diplomate of Osteopathy", vilket garanterar den mest omfattande utbildning och examen, av högsta standard, samt kontinuerlig fortbildning.

...
Madeleine Diamant - Hoppryttare"Dryga produkter med synliga resultat!"

Madeleine Diamant - Hoppryttare

"- Jag har sedan i Maj 2019 fodrat min häst med Minerals by Nordics ”Activ Mineral” samt deras Magnesium. Mineralerna har gett min häst ett vackert glansig päls samt välmående häst inifrån och ut. Med detta har vi kompletterat med magnesiumet för att hålla mitt vakna sto i kontroll, perfekt att ge för att dämpa humöret som kommer med brunsten samt att jag upplever henne mer avslappnad till vardags, säger hoppryttaren Madeleien Diamant.
"Mineralerna är väldigt dryga och håller länge, jag kan verkligen rekommendera Mineral by Nordic’s produkter!"

Madeleien Diamant är en ambtiös hoppryttare som dessutom är en mycket skicklig fotograf, se bara på dessa bilder som hon själv fotat.

Madde Diamant
...
Elin Brikell - Hoppryttare"Activ Mineral läkte Curres envisa mugg"

Elin Brikell - Hoppryttare

"För 10 dagar sedan fick jag hem Activ Mineral från Minerals by Nordic för att råda bot på Curres mugg. De flesta av er vet ju hur mycket jag har kämpat med hans mugg sedan i höstas, jag har testat allt! Han har till och med fått lymfangit och blivit behandlad med metacam och antibiotika men muggen har inte gett sig! Kolla resultatet.. Muggen varar inte längre, är torrt och har en fin liten sårskorpa. På tio dagar! Och han har blivit så sjukt glansig i pälsen! TUSEN TACK @MineralsbyNordic 💙" 

...
Sofie Burman - Hoppryttare"Mina hästar äter Activ Mineral direkt ur burken!"

Sofie Burman - Hoppryttare

”Jag älskar mina hästar och vill alltid att dom ska må bra och kunna prestera på topp därför har jag börjat ge Activ Mineral. Det innehåller organiska mineraler vilket gör det lättare för hästen att ta upp dem och dessutom tycker hästarna att dom är goda! Innan har jag haft svårt att få i mina hästar mineraler men Activ Mineral äter dom tom direkt från burken!! Sen jag började ge Activ Mineral så upplever jag glansigare pälsar, snabbare återhämtning efter träning och tävling samt starkare hovar", berättar Sofie Burman - Hoppryttare.
"Vi har även testat MG Control - Magnesium. Det har hjälpt mina hästar att stressa mindre och att återhämta musklerna snabbare vid hård träning/tävling.”...
ARTIKEL 1-10 AV 12.1 2  Nästa »  | Visa alla 
Logga in
Country
SWE ENG