Fri frakt över 400 kr
Snabba leveranser!
Tillskott & foder för alla behov

Referenser

Vår passion är att hjälpa hästar att må så bra som möjligt för att kunna prestera ihop med sin människa.

Här kan du läsa kunder och samarbetspartners upplevelser av våra produkter. Våra produkter är mycket uppskattade av så väl hobbyryttare och proffs. Vi jobbar även nära med veterinärer, osteopater och hästterapeuter för att kunna bidra med vår kunskap till optimal hästhälsa.

Våra ambassadörer & samarbetspartners hjälper oss och sprida budskapet om våra produkter i vardagen, på tävlingsbanan och i sociala medier. Vi jobbar endast med ambassadörer som genuint älskar våra produkter och använder dem till sina djur. Det är en stor motivation för oss att se när både kunder och partners delar sina erfarenheter av produkterna i sociala medier. Vill du dela med dig tagga gärna @mineralsbynordic samt #mineralsbynordic eller maila in din upplevelse.

Några av våra samarbetsparners:

Eva Ottosson - Landslagskusk parkörning
Jennifer Fogh Pedersen - Internationell hoppryttare
Camilla Lindh - Svårklass dressyrryttare
Emmie Gransfors - Ponny dressyrryttare
Systrarna Elfstrand - Youtubers & Influensers
Sabina Svenningsson - Islandshästryttare
Horse Balance - Norah Kohle - Verksam inom harmonisk hästhantering, ridkonst, frihetsdressyr
Playlovelearn - Paulina Tufvesson - Trick och positivförstärkningsproffs
Sanna Forsell - Hoppryttare

med flera..

Kunders upplevelser från Trustpilot:
Madeleine Diamant - Hoppryttare"Dryga produkter med synliga resultat!"

Madeleine Diamant - Hoppryttare

"- Jag har sedan i Maj 2019 fodrat min häst med Minerals by Nordics ”Activ Mineral” samt deras Magnesium. Mineralerna har gett min häst ett vackert glansig päls samt välmående häst inifrån och ut. Med detta har vi kompletterat med magnesiumet för att hålla mitt vakna sto i kontroll, perfekt att ge för att dämpa humöret som kommer med brunsten samt att jag upplever henne mer avslappnad till vardags, säger hoppryttaren Madeleien Diamant.
"Mineralerna är väldigt dryga och håller länge, jag kan verkligen rekommendera Mineral by Nordic’s produkter!"

Madeleien Diamant är en ambtiös hoppryttare som dessutom är en mycket skicklig fotograf, se bara på dessa bilder som hon själv fotat.

Madde Diamant
...
Elin Brikell - Hoppryttare"Activ Mineral läkte Curres envisa mugg"

Elin Brikell - Hoppryttare

"För 10 dagar sedan fick jag hem Activ Mineral från Minerals by Nordic för att råda bot på Curres mugg. De flesta av er vet ju hur mycket jag har kämpat med hans mugg sedan i höstas, jag har testat allt! Han har till och med fått lymfangit och blivit behandlad med metacam och antibiotika men muggen har inte gett sig! Kolla resultatet.. Muggen varar inte längre, är torrt och har en fin liten sårskorpa. På tio dagar! Och han har blivit så sjukt glansig i pälsen! TUSEN TACK @MineralsbyNordic 💙" 

...
Sofie Burman - Hoppryttare"Mina hästar äter Activ Mineral direkt ur burken!"

Sofie Burman - Hoppryttare

”Jag älskar mina hästar och vill alltid att dom ska må bra och kunna prestera på topp därför har jag börjat ge Activ Mineral. Det innehåller organiska mineraler vilket gör det lättare för hästen att ta upp dem och dessutom tycker hästarna att dom är goda! Innan har jag haft svårt att få i mina hästar mineraler men Activ Mineral äter dom tom direkt från burken!! Sen jag började ge Activ Mineral så upplever jag glansigare pälsar, snabbare återhämtning efter träning och tävling samt starkare hovar", berättar Sofie Burman - Hoppryttare.
"Vi har även testat MG Control - Magnesium. Det har hjälpt mina hästar att stressa mindre och att återhämta musklerna snabbare vid hård träning/tävling.”...
 Bloggmeny
KUNDUPPLEVELSER
ARTIKEL 11-13 AV 13. «Föregående 1 2  | Visa alla 
Logga in
Country
SWE ENG FI DK NO