Fri frakt över 400 kr
Snabba leveranser!
Fri Rådgivning

Avel & unghästfoder

Här har vi samlat produkter för bästa förutsättningar för avels hästar och unghästar. Hövelers Pur serie passar perfekt för dessa hästar. Vi erbjuder även Hövelers Original ZF Plus för de hästar som behöver extra stöd genom en havrefri men spannmålsbaserad müsli. Vi vill även lyfta fram och rekommendera Inflaboost DHA som har fantastiska egenskaper för  bästa förutsättningar för dräktighet och unga hästar. Läs om alla forskningsstudier under produkten. Vetegroddoljan innehåller viktiga vitaminerna A, D och E som är viktiga för fertilitet och fölets utveckling.
Visar 1-6 av 6 artiklar
Original ZF Plus 20 kg
379 kr
Köp 36 st eller fler för 339 kr/st
Köp
Puritan Pur.Itan Müsli 20 kg
409 kr
Köp 2 st eller fler för 389 kr/st
Köp 36 st eller fler för 359 kr/st
Köp
Puritan Pur.Lusern 25 KG
369 kr
Köp 9 st eller fler för 339 kr/st
Köp
Inflaboost DHA 800 gram
Minerals by Nordic
629 kr
Köp
Vetegroddolja 1000 ml
Minerals by Nordic
299 kr
Köp
Inflaboost DHA 3,5 kg
Minerals by Nordic
1449 kr
Köp
FRAKT INFORMATION
Priserna är inklusive frakt om du anger Stall eller Firma i leveransadressen som du kan ange i kassan. Annars tillkommer kvittering & aviseringskostnad. (59 kr för paket / 250 kr för pall). Leverans till Stall och Firma ställs av utan kvittering. Våra återförsäljare kan erbjuda något lägre pris än i vår e-handel så välj gärna återförsäljaren om det finns någon nära dig.

HÅLLBARHET
Alla Hövelers fodersäckar har en hållbarhets tid på 1 år från produktion. Vi beställer nästan månadsvis nytt foder för att kunna ge längsta möjliga hållbarhets tid till dig som kund. Passa gärna på och beställ någon extra säck när du handlar för att spara in på frakterna i miljösynpunkt.

RÅDGIVNING
Vill du ha hjälp att hitta rätt foder till din häst?
Kontakta oss för rådgivning här!
Logga in
Country
ENG SWE FI DK NO AX