Fri frakt över 400 kr
Snabba leveranser!
Tillskott & foder för alla behov

Referenser

Årets Activ Mineral Glow

Årets Activ Mineral Glow

En av de saker många av våra kunder har märkt när de lagt till Activ Mineral i foderstaten är att de fått en förbättring i pälskvalitén hos hästen, de blir naturligt blanka och skinande i pälsen - som vi brukar kalla ”Activ Mineral Glow” 🌟😁 För att pigga upp i vinter mörkret beslutade vi oss för att hitta hästen med bästa Activ Mineral Glow under 2020. De som fodrat Activ Mineral och uppmärksammat detta på din häst kunnde vara med och tävla om fina priser på vår instagram (@mineralsbynordic).

Och många bidrag kom det in på taggen #activmineralglow , riktigt svårt var det att välja ut bidrag så det slutade med att 16 hästar gjorde upp i dueller som blev till 8 hästar och sedan till 4 finalister. Vi tänkte visa er finalisterna här, vi är så glada att vi inte behövde bestämma (omröstning av följarna på instagram valde vinnare) vem som skulle vinna för alla är fantastiskt fina!

Årets Bästa Glow 2020:
Svea, ägd av Rebecca Granat!

Årets bästa glow

Finalisterna:

Activ Mineral Glow
@juliaoijwalls

Activ Mineral glow
@fiiseeen

Activ Mineral glow
@mariarydhage

Ett annat bidrag vi fick in som verkligen berörde mig var från @moaochboy där de verkligen fått fina resultat på många sätt:
"De mörka partierna är skav, pälsen var dålig, och han byggde inte muskler. Nu har vi fodrat med Activ Mineral i 4 månader, och alltså wow vilken skillnad. Det är svårt att få ett glow på en skimmel, men skillnaden från hur han såg ut först är enorm. Pälsen är bra, inget skav, och en riktigt rund och härlig rumpa😉😍 Han har fyllt ut, och byggt muskler. Fått bättre kvalitet på både päls, hovar, man och svans. Jag är så glad över att jag valde att testa Active Mineral och kommer aldrig att sluta med det!"

Före Activ Mineral:

Före Activ Mineral

Efter Activ Mineral:

Efter Activ Mineral

Före & Efter, muskler:

Före Activ MineralActiv Mineral

Wow säger vi, och stort tack till alla som var med och delade sina fina resultat, vi röstar för en uppföljare på denna tävling efter 2021.
Här hittar du vårt favoritpaket för ultimat Glow

Glow duon


Logga in
Country
SWE ENG FI DK NO