Fri frakt över 400 kr
Snabba leveranser!
Fri Rådgivning

Fodertillskott till häst vid inflammation & prestation

Inflaboost DHA är en multifunktionell produkt med innehåll av den livsviktiga fettsyran DHA som utvinns från en jodfri microalg.
Forskning och studier har visat att DHA näringsämnet från microalg kan ge stöd till kroppsfunktionerna så de kan dämpa många olika inflammatoriska tillstånd samt ge stöd för att hästen ska kunna prestera optimalt. Läs mer här!

Snabba leveranser - Vi skickar inom 48 timmar
Fri frakt till DHL Servicepoint över 400 kr
Rådgivning - Kontakta oss om du vill ha hjälp att hitta rätt produkter till din häst eller prova vårt produkttest.

Visar 1-11 av 11 artiklar
Inflaboost DHA 0.8 kg
Minerals by Nordic
629 kr
Köp
Inflaboost DHA 3,5 kg
Minerals by Nordic
1449 kr
Köp
Inflaboost DHA 2 pack
20
2318 kr 2898 kr
Inflaboost DHA 2 kg Refill Bag

Nyhet

Minerals by Nordic
799 kr
Köp
Inflaboost DHA 4 kg Refill Bag
Minerals by Nordic
1449 kr
Köp
Inflaboost DHA 2 pack Refill bag
15
2463 kr 2898 kr
DHA Boost Häst - Hund - Ryttare
10
1089 kr 1207 kr
Elektrolyt Booster 6 kg
Minerals by Nordic
899 kr
Elektrolyt Booster 1.5 kg
Minerals by Nordic
299 kr
Användarnas erfarenheter av Inflaboost DHA

Äldre hästar

" Vår häst Tage, 21 år gammal har ätit Inflaboost DHA i över 1 år nu och vi märker att han är oerhört fräsch i sin kropp. Han är pigg och glad att rida och har inte längre problem med sina leder, vilket han har haft innan. Han känns bättre nu än när han var 15 år och det säger ganska mycket om i vilken god hälsa han är i nu. Hoppar med härlig spänst och han känns fortfarande utvecklingsbar, trots sin ändå höga ålder.

Boppen är 24 år gammal, har även han ätit Inflaboost DHA i över 1 år och han känns betydligt mer avslappnad i ridningen sen vi började fodra med det. Han är en ganska spänd och nervig häst annars, men vi upplever att han behåller fokuset bättre nu. Han är mjuk och fin i sin kropp och är fortfarande med på hoppträningar och hoppar med stor glädje. Vi är så glada för att Inflaboost DHA hjälper oss och hålla gamlingarna fräscha."

Anna & Emma Elfstrand - Youtubers

Sadeltvång

" Jag ger mitt sto Activ Mineral, MG Control & Inflaboost DHA från Minerals by Nordic. Mineralerna har gett hästarna förbättrad päls, hud & hovar! Magnesiumet hjälper nerv och muskelsystem för de hästarna med mycket blod & nerver. Men avgörande för mitt ofantligt känsliga sto Martha är Inflaboost DHA. Hon blir lätt blir stressad, exalterad och uppspelt med nerverna på utsidan som nu upplevs mer harmonisk. Hennes sadeltvång har helt försvunnit sen hon började få Inflaboost DHA och hon blir inte längre lika lätt andfådd vid hård träning & tävling samt att hon snabbare återhämtar sig efter träning & tävling! Jag är så glad att jag hittat Inflaboost DHA till henne. Det har även hjälpt henne att hålla hullet och bygga muskler på ett sätt som aldrig förut ihop med Activ Mineral, jag är så glad för det!"
Sanna Forsell - Hoppryttare

Fång & EMS

"Nu har jag snart fodrat med Inflaboost i 3 månader och jag är otroligt nöjd med resultatet! När jag började med Inflaboost så stod båda mina ponnyer på boxvila på grund av fång och läget kändes ganska hopplöst. De hade ont och mådde inte bra. Ena ponnyn har även lindriga problem med stelhet i sina framknän som kommer och går och den andra har haft problem med ryggmuskulaturen som har visat sig genom stelhet i bakpartiet (veterinären har inte kunnat ställa någon diagnos). Men efter snart 3 månader med Inflaboost kan jag nu med stor glädje meddela att båda mina fångponnyer inte bara är klara med boxvilan, de går t.o.m. på gräs (!) cirka 8-10 timmar per dygn, de galopperar runt och busar och är piggare än någonsin. Inflaboosten har även hjälpt till att få bort deras fettdepåer, de har tappat sina extrakilon och lymfsystemet har kommit igång ordentligt. Helt otroligt! Det har krävts (och kräver) mycket jobb och tid för att rehabilitera mina fångponnyer men jag är helt övertygad om att vi inte hade kommit dit vi är idag på så kort tid utan Inflaboosten. Det känns som att mina ponnyer har fått livet tillbaka!
Paulina Tufvesson - Positivförstärknings expert

Prestation & Rörlighet

"Inflaboost DHA är fantastisk! Sedan jag började använda Inflaboost har jag upplevt flera positiva förbättringar på våra hästar! För att nämna några av dem - de känns mer avslappnade (och speciellt hingstarna mindre stressade och mer koncentrerade), deras rörelser känns smidigare och mjukare, deras allmänna välbefinnande verkar bättre och det stärker verkligen deras immunförsvar!"
Jennifer Fogh Pedersen - Internationell hoppryttare

"Effekten av Inflaboost DHA är extremt imponerande! På ett av våra ston märkte jag en tydlig skillnad i flexibilitet och rörlighet - hon kommer igång mycket  snabbare och bättre redan under uppvärmningen, medan en annan av våra ston som hade problem med galliga benen har gått till nästan helt obefintlig. Vi har en valack med EMS där vi också testade produkten, och det är tydligt att hans ämnesomsättning har förbättrats avsevärt och att han ser ut och känns också betydligt bättre i kroppen! Definitivt en produkt jag rekommenderar och kommer fortsätta och använda!"
Helle Pedersen - Dansk Grand prix ryttare

Inlärningsförmåga & Koncentration

" Vår ponny Golden var med om en olycka för ett par år sedan som gjort att han då och då inte känts helt hundra, vi hittade felet och åtgärdade det men sedan vi la till Inflaboost DHA så har han utvecklats något enormt, han är så fräsch och arbetsvillig varje dag! Han musklar på sig bättre samt blivit stabilare än någonsin i ridningen. Golden har inte haft den snabbaste inlärningen på nya saker samt lätt stressat upp sig över uppgiften. På senaste veckorna har hans utveckling och förståelse för de vi ber han om verkligen kommit upp på en helt ny nivå och han är så mycket lugnare. Extra roligt var det då när vi hittade forskningen på kopplingen mellan DHA och hjärnans inlärningsförmåga. Vi har även en lippizianer som i 10 års tid hos oss varit väldigt spooky, stressad över ny arbetsuppgifter och tillexempel inte kunnat gå på nedre delen av ridhuset utan att skygga och trycka sig där ifrån, efter ett par månader med inflaboost är problemet som bortblåst utan att vi tränat på något annat sätt med hans självförtroende eller trygghet."
Sophie


Snabba leveranser - Vi skickar inom 48 timmar
Fri frakt till DHL Servicepoint över 400 kr
Rådgivning - Kontakta oss om du vill ha hjälp att hitta rätt produkter till din häst eller prova vårt produkttest.


Logga in
Country
SWE ENG FI DK NO AX DE