Fri frakt över 400 kr
Snabba leveranser!
Fri Rådgivning

Grovfodersubstitut

Ibland är inte grovfodret av så god och näringsrikt innehåll som man hade velat. Vi rekommenderar att vid lågt proteininnehåll tilläggsfodra Hövelers Pur.Lusern som är av högsta kvalité, GMO-fri, bladrik lusern som gör den grön och näringsrik. Det är skillnad på de olika lusernfoder som finns på marknaden så välj ett GMO och melassfritt för bästa resultat. Har man dåliga värden eller låg tillgång på grovfoder kan man lägga till eller endast fodra Hövelers Original Heu.Cobs. Den innehåller ett brett spektra av grässorter, kan även blötas upp och ges till hästar med tandproblem.
Visar 1-4 av 4 artiklar
Original Höpellets - Cobs 25 kg
398 kr
Köp 9 st eller fler för 363 kr/st
Köp 30 st eller fler för 299 kr/st
Köp
Puritan Pur.Lusern 25 KG
369 kr
Köp 9 st eller fler för 339 kr/st
Köp
Puritan Pur.Lusern prov
59 kr
Köp
FRAKT INFORMATION
Priserna är inklusive frakt om du anger Stall eller Firma i leveransadressen som du kan ange i kassan. Annars tillkommer kvittering & aviseringskostnad. (59 kr för paket / 250 kr för pall). Leverans till Stall och Firma ställs av utan kvittering. Våra återförsäljare kan erbjuda något lägre pris än i vår e-handel så välj gärna återförsäljaren om det finns någon nära dig.

HÅLLBARHET
Alla Hövelers fodersäckar har en hållbarhets tid på 1 år från produktion. Vi beställer nästan månadsvis nytt foder för att kunna ge längsta möjliga hållbarhets tid till dig som kund. Passa gärna på och beställ någon extra säck när du handlar för att spara in på frakterna i miljösynpunkt.

RÅDGIVNING
Vill du ha hjälp att hitta rätt foder till din häst?
Kontakta oss för rådgivning här!
Logga in
Country
ENG SWE FI DK NO AX