Fri frakt över 400 kr
Snabba leveranser!
Fri Rådgivning

Mineraler till häst

Mineraler, spårämnen och aminosyror ligger till grund för att hästens välmående ska kunna vara på topp. En välmånde häst har naturligt skinande päls, starka hovar, god muskelfunktion samt god mag och tarmfunktion. Ofta sägs det att mineralerna i kraftfodret räcker för att täcka behovet hos hästen men det är sällan kraftfodret innehåller alla olika typer av mineraler, spårämnen och aminosyror som hästen behöver. Fodrar man inte heller full dos av kraftfodret så behövs det tillsättas extra i foderstaten. Vi rekommenderar att försöka minska kraftfodergivan och låta näringen komma från grovfodret i första hand och alltid komplettera med Activ Mineral så din häst får i sig alla olika mineraler, spårämnen och aminosyror.

Snabba leveranser - Vi skickar inom 48 timmar
Fri frakt till DHL Servicepoint över 400 kr
Rådgivning - Kontakta oss om du vill ha hjälp att hitta rätt produkter till din häst eller prova vårt produkttest.

Visar 1-11 av 11 artiklar
Activ Mineral 1.5 kg
Minerals by Nordic
549 kr
Köp
Activ Mineral 7.5 kg
Minerals by Nordic
1079 kr
Köp
Activ Mineral 2 x 7.5 kg
25
1619 kr 2158 kr
MG Control 1 kg
Minerals by Nordic
549 kr
Köp 4 st eller fler för 469 kr/st
Köp
MG Control 4 kg
21
Minerals by Nordic
1729 kr 2196 kr
Köp
Reformin Stixx 10 kg
759 kr
Köp
Ekologiskt Algmjöl 2 pack
20
798 kr 998 kr
Minerals by Nordic erbjuder mineraler till häst

Mineraler & Aminosyror

Mineraler och aminosyror är grunden till en välmående häst, det behövs för att alla funktioner i kroppen ska kunna fungera optimalt. Optimal blandning av mineraler, spårämnen och aminosyror hittar du i Activ Mineral, alltid utan onödiga tillsatsämnen och i en organisk bunden form som gynnar upptaget hos hästen.

Magnesium
Magnesium är ett av kroppens viktigaste mineral, den behövs för funktionen hos många enzymer och är viktig för att bibehålla en god muskel- och nervfunktion, liksom för hjärta och kärl. Magnesium kan hjälpa hästens muskelfunktioner, vid nervöst beteende, fång och olika typer av kramp tillstånd och muskelskakningar. Mg Control är av högsta kvalité, utan tillsatta utfyllnadsämnen.

Ekologiskt Algmjöl
Vårt Algmjöl är ekologiskt certifierat och av högsta kvalité. Alger är ett fodertillskott till häst som innehåller vitaminer, mineraler, spårämnen och aminosyror i en hög biotillgänglig form. De är alla i organisk form och i rätt balans. Fodra som mineraltillskott eller utöver Activ Mineral vid behov, till exempel när magen behöver stöd eller vid hovrelaterade problem.


Snabba leveranser - Vi skickar inom 48 timmar
Fri frakt till DHL Servicepoint över 400 kr
Rådgivning - Kontakta oss om du vill ha hjälp att hitta rätt produkter till din häst eller prova vårt
produkttest.


Logga in
Country
ENG SWE FI DK NO AX