Fri frakt över 400 kr
Snabba leveranser!
Fri Rådgivning

Spannmålsfritt

Ofta vill man ha ett kraftfoder att blanda sina tillskotts produkter i eller så behövs det för att balansera upp näringen i foderstaten. Oavsett skäl vill vi att du ska ha chans att fodra med det bästa möjliga kraftfodret för att hästen ska kunna må optimalt. Vi anser att alla hästar har stora fördelar med att fodras med ett kraftfoder som är fritt från spannmål, melass och GMO fritt. Det är precis de krav som Höveler Pur serie uppfyller. Många spannmålsfria foder innehåller till stor del soja vilket har en hög miljöpåverkan därför råder vi till att undvika att fodra större mängder soja. Pur.Senior är den enda sorten i serien som innehåller soja, dock bara till en liten del. Spannmålsfritt foder är lämpligt för alla typer av hästar men kan även kompletteras med spannmål om man så önskar. Fördelarna med att fodra spannmålsfritt är många, till exempel minskar risken för korsförlamningen, ger inga insulintoppar eller att hästens energi blir för het.

Provförpackningar på fodersorterna hittar du här!

Minerals by Nordic har agenturen för Höveler i Svergie, du hittar återförsäljare eller skickar in ditt intresse för att bli återförsäljare här.

Visar 1-6 av 6 artiklar
Ponny Dinner Müsli 5 kg
279 kr
Köp
Puritan Pur.Gastro 20 kg
439 kr
Köp 2 st eller fler för 409 kr/st
Köp 9 st eller fler för 395 kr/st
Köp
Puritan Pur.Itan Müsli 20 kg
409 kr
Köp 2 st eller fler för 389 kr/st
Köp 36 st eller fler för 359 kr/st
Köp
Puritan Pur.Mash 15 kg
419 kr
Köp 2 st eller fler för 389 kr/st
Köp 9 st eller fler för 369 kr/st
Köp
Puritan Pur.Lusern 25 KG
369 kr
Köp 9 st eller fler för 339 kr/st
Köp
Puritan Pur.Senior 20 kg
429 kr
Köp 2 st eller fler för 409 kr/st
Köp 9 st eller fler för 395 kr/st
Köp
FRI FRAKT HÖVELER
FRAKT INFORMATION

Priserna är inklusive frakt om du anger Stall eller Firma i leveransadressen som du kan ange i kassan. Annars tillkommer kvittering & aviseringskostnad. (59 kr för paket / 250 kr för pall). Leverans till Stall och Firma ställs av utan kvittering. Våra återförsäljare kan erbjuda något lägre pris än i vår e-handel så välj gärna återförsäljaren om det finns någon nära dig.

HÅLLBARHET
Alla Hövelers fodersäckar har en hållbarhets tid på 1 år från produktion. Vi beställer nästan månadsvis nytt foder för att kunna ge längsta möjliga hållbarhets tid till dig som kund. Passa gärna på och beställ någon extra säck när du handlar för att spara in på frakterna i miljösynpunkt.

RÅDGIVNING
Vill du ha hjälp att hitta rätt foder till din häst?
Kontakta oss för rådgivning här!
Logga in
Country
ENG SWE FI DK NO AX