Fri frakt över 400 kr
Snabba leveranser!
Fri Rådgivning

Päls & hovvårds produkter till häst

Glow ska alltid komma inifrån men.. Vem älskar inte riktigt bra groomingprodukter? Minerals by Nordic Care erbjuder vårdande högkvalitativa produkter för hästens utsida så du kan uppnå bästa finish för päls och hovar.  Med tre olika sorters shampoo finns något som passar varje häst. Addera extra glans samt red ut håret med vårt Glow Spray eller fantastiska Serum. Hovarna får bästa stöd från en hovolja med vegetabiliskt innehåll som lagerblads olja och tea tree som verkar återfuktande och antibaktriellt. Bästa effekt av tvätten på din häst får du om du jobbar in schampoot med HandOn Grooming Vantar.


Visar 1-9 av 9 artiklar
Care coat kit
40
399 kr 667 kr
Multi Glow Spray Pälsglans 500 ml
15
Minerals by Nordic Care
186 kr 219 kr
Köp
Caring Hovolja 500 ml
15
Minerals by Nordic Care
220 kr 259 kr
Köp
Detangler Multi Serum 250 ml
10
Minerals by Nordic Care
233 kr 259 kr
Köp
Detangler Multi Serum 100 ml
20
Minerals by Nordic Care
151 kr 189 kr
Köp
Aloe Vera Care Shampoo 500 ml
15
Minerals by Nordic Care
161 kr 189 kr
Köp
Glow Shampoo 500 ml
15
Minerals by Nordic Care
161 kr 189 kr
Köp
Intense Silver Shampoo 500 ml
10
Minerals by Nordic Care
233 kr 259 kr
Köp
Night Black Shampoo 500 ml
40
Minerals by Nordic Care
119 kr 198 kr
Köp
 Snabba leveranser - Vi skickar inom 48 timmar
√ Fri frakt till DHL Servicepoint över 400 kr

Minerals by Nordic Care


Vår vision var att skapa vårdande groomingrodukter till hästen som ger ett riktigt bra resultat för att sätta alla detaljerna. Det var också viktigt att hitta en bra prisnivå till de högkvalitativa och dryga produkterna. Sist men inte minst en layout på förpackning och etiketter som är stilren och snygg på hyllan i stallet. Vi hoppas att ni kommer gilla produkterna lika mycket som vi!

Caring Hovolja

En lyxig vegetabilisk hovolja i praktisk burk med pensel i locket för smidig applicering. Oljan ger även en snygg glans & finish. Hovslagare rekommenderar vegitabilisk källa till olja för hovar för bästa förmåga att absorberas och göra skillnad för hoven. Utvalda ingredienser för optimal återfuktning till hoven, sula och strålen. Stimulerar hov och stråltillväxten. Tea Tree olja har antibaktriella egenskaper.

Detangler Multi Serum
Ett fantastiskt serum till hästens man och svans som inte kommer göra dig besviken. Den mjuka silketslena känslan serumet ger är beroendeframkallande! Multifunktionellt med många egenskaper med en formula som inte känns klibbig med en mild doft av lavendel. Du behöver endast en liten mängd för ett fantastiskt och långvarigt resultat upp till 2 veckor.

Multi Glow Spray
Glow ska alltid komma inifrån men vem älskar inte ett högkvalitativ multifunktionellt spray med alla egenskaper du kan önska dig vid varje evenemang eller för dagligt bruk. Mycket utredande samt en hudvänlig vatten/olja formula som ger ett fantastiskt glow och skinande päls.

Glow Shampoo
Ett Shampoo som ger utvärtes stöd till hästens päls för optimalt glow och glans. Hudvänlig, milt doftande formula som rengör på djupet. Högkoncentrerad formula som gör att du bara behöver en liten mängd.

Aloe Vera Care Shampoo
Detta shampoo till häst innehåller vårdande aloe vera som har fuktgivande och lugnande egenskaper för huden. Formula med en härlig doft av vårdande eukalyptus. Ger stöd till torr och känslig hud då den tillför näring, balanserar fuktbalansen och optimerar pälskvaliteten. Högkoncentrerad formula som gör att du bara behöver en liten mängd.

Intense Silver Shampoo
Perfekta shampoot för vita, skimmlar & grå hästar. Gör ljusa hästar ännu ljusare med en semiglow finish. Schampoot är har en hudvänligt pH värde och ger också håret extra volym.

Glöm inte! För bästa resultat vid tvätt av din häst, använd de fantastiska HandsOn groomingvantarna som sitter perfekt på handen och har små gummi piggar som hjälper dig att jobba ner produkten på djupet för ett riktigt rent resultat.
Logga in
Country
ENG SWE NO AX DE