Fri frakt över 400 kr
Snabba leveranser!
Fri Rådgivning

Fodertillskott till hästar

Minerals by Nordic erbjuder fodertillskott till hästar av alla typer. Behöver din häst ett mineraltillskott, vitamintilskott eller kanske något som verkar antiinflammatoriskt så hittar du allt här. Vi kan hjälpa dig att hitta rätt produkter som kan stötta hästar som till exempel lätt får kolik, känsliga fånghästar, hästar med ledproblem och inflammationer eller bara för optimal helhetshälsa. Alla hästar är unika och har olika behov, vi hjälper dig att hitta rätt.

Snabba leveranser - Vi skickar inom 48 timmar
Fri frakt till DHL Servicepoint över 400 kr
Rådgivning - Kontakta oss om du vill ha hjälp att hitta rätt produkter till din häst eller prova vårt produkttest.


Filtrera nedan:

Minerals by Nordic erbjuder olika fodertillskott till häst

Mineraler & Aminosyror

Mineraler och aminosyror är grunden till en välmående häst, det behövs för att alla funktioner i kroppen ska kunna fungera optimalt. Optimal blandning av mineraler, spårämnen och aminosyror hittar du i Activ Mineral, alltid utan onödiga tillsatsämnen och i en organisk bunden form som gynnar upptaget hos hästen. Du kan även lägga till vårt högkvalitativa magnesium eller Ekologiska Algmjöl vid behov.

Vitaminer

Det finns många olika typer av vitaminer och det har alla olika funktioner i hästens kropp. Vi erbjuder C Boost som är ett natriumaskorbat som är en bra syra neutral källa till c-vitamin som stärker imunförsvaret, förbättrar syresättningen skyddar kroppens celler. Vetegroddoljan är en bra källa till fettlösliga vitaminer som A, D och E som bland annat är viktiga för fertilitet, immunförsvar, skelett och pälsen.

Inflammation & Prestation

Inflaboost DHA är en multifunktionell produkt med innehåll av den livsviktiga fettsyran DHA som utvinns från en jodfri microalg.
Forskning och studier har visat att DHA näringsämnet från microalg kan ge stöd till kroppsfunktionerna så de kan dämpa många olika inflammatoriska tillstånd samt stötta prestationsförmågan.

Luftvägar, andning, immunförsvar

Flera av våra produkter kan stötta din häst vid olika tillstånd som lufvägsproblem samt stärka imunförsvaret.

Örter

Örter har länge använts för att stötta hästen vid olika hälsotillstånd. För att få en stöttande effekt av örternas egenskaper ska de fodras i kurer och inte längre än sex veckor i rad. Här finns örter som stöttar hästen vid problem med luftvägar, muskler, metabolism & ämnesomsättning, mage, leder, päls, eksem samt lever, njur och urinblåsbesvär.

Snabba leveranser - Vi skickar inom 48 timmar
Fri frakt till DHL Servicepoint över 400 kr
Rådgivning - Kontakta oss om du vill ha hjälp att hitta rätt produkter till din häst eller prova vårt
produkttest.

FAQ

Behöver hästar tillskott av magnesium?
Hur Omega 3 kan stötta leder, immunförsvar  & sockerkänsliga hästar 
En unik mineralblandning 

Logga in
Country
SWE ENG NO AX DE