Fri frakt över 400 kr
Snabba leveranser!
Tillskott & foder för alla behov

Referenser

Vår passion är att hjälpa hästar att må så bra som möjligt för att kunna prestera ihop med sin människa.

Här kan du läsa kunder och samarbetspartners upplevelser av våra produkter. Våra produkter är mycket uppskattade av så väl hobbyryttare och proffs. Vi jobbar även nära med veterinärer, osteopater och hästterapeuter för att kunna bidra med vår kunskap till optimal hästhälsa.

Våra ambassadörer & samarbetspartners hjälper oss och sprida budskapet om våra produkter i vardagen, på tävlingsbanan och i sociala medier. Vi jobbar endast med ambassadörer som genuint älskar våra produkter och använder dem till sina djur. Det är en stor motivation för oss att se när både kunder och partners delar sina erfarenheter av produkterna i sociala medier. Vill du dela med dig tagga gärna @mineralsbynordic samt #mineralsbynordic eller maila in din upplevelse.

Några av våra samarbetsparners:

Eva Ottosson - Landslagskusk parkörning
Jennifer Fogh Pedersen - Internationell hoppryttare
Camilla Lindh - Svårklass dressyrryttare
Emmie Gransfors - Ponny dressyrryttare
Systrarna Elfstrand - Youtubers & Influensers
Sabina Svenningsson - Islandshästryttare
Horse Balance - Norah Kohle - Verksam inom harmonisk hästhantering, ridkonst, frihetsdressyr
Playlovelearn - Paulina Tufvesson - Trick och positivförstärkningsproffs
Sanna Forsell - Hoppryttare

med flera..

Kunders upplevelser från Trustpilot:
Årets Activ Mineral Glow

Årets Activ Mineral Glow

En av de saker många av våra kunder har märkt när de lagt till Activ Mineral i foderstaten är att de fått en förbättring i pälskvalitén hos hästen, de blir naturligt blanka och skinande i pälsen - som vi brukar kalla ”Activ Mineral Glow” 🌟😁 För att pigga upp i vinter mörkret beslutade vi oss för att hitta hästen med bästa Activ Mineral Glow under 2020. De som fodrat Activ Mineral och uppmärksammat detta på din häst kunnde vara med och tävla om fina priser på vår instagram (@mineralsbynordic).

Och många bidrag kom det in på taggen #activmineralglow , riktigt svårt var det att välja ut bidrag så det slutade med att 16 hästar gjorde upp i dueller som blev till 8 hästar och sedan till 4 finalister. Vi tänkte visa er finalisterna här, vi är så glada att vi inte behövde bestämma (omröstning av följarna på instagram valde vinnare) vem som skulle vinna för alla är fantastiskt fina!

Årets Bästa Glow 2020:
Svea, ägd av Rebecca Granat!

Årets bästa glow

Finalisterna:

Activ Mineral Glow
@juliaoijwalls

Activ Mineral glow
@fiiseeen

Activ Mineral glow
@mariarydhage

Ett annat bidrag vi fick in som verkligen berörde mig var från @moaochboy där de verkligen fått fina resultat på många sätt:
"De mörka partierna är skav, pälsen var dålig, och han byggde inte muskler. Nu har vi fodrat med Activ Mineral i 4 månader, och alltså wow vilken skillnad. Det är svårt att få ett glow på en skimmel, men skillnaden från hur han såg ut först är enorm. Pälsen är bra, inget skav, och en riktigt rund och härlig rumpa😉😍 Han har fyllt ut, och byggt muskler. Fått bättre kvalitet på både päls, hovar, man och svans. Jag är så glad över att jag valde att testa Active Mineral och kommer aldrig att sluta med det!"

Före Activ Mineral:

Före Activ Mineral

Efter Activ Mineral:

Efter Activ Mineral

Före & Efter, muskler:

Före Activ MineralActiv Mineral

Wow säger vi, och stort tack till alla som var med och delade sina fina resultat, vi röstar för en uppföljare på denna tävling efter 2021.
Här hittar du vårt favoritpaket för ultimat Glow

Glow duon


...
Jeanette Adler - Veterinär & EDO®"Veterinären & EDO® som rekommenderar Minerals by Nordic"

Jeanette Adler - Veterinär & EDO®

”- Jag möter många olika typer av hästar som använder Minerals by Nordics produkter. De hästarna är alltid fina i muskler, päls och presterar verkligen bra säger veterinär Jeanette Adler.

” -Jag är väldigt begeistrad i Mineral by Nordics mineralblandning Activ Mineral. Den är enkel att fodra och är en blandning av de nödvändigaste mineraler, spårämnen och aminosyror där hästen tar upp vad den har behov av och därefter själv reglerar balansen i kroppen. Jag gillar att fodra med högkvalitativa råvaror utan utfyllnads ämnen, till fördel för hela hästens system. Mina egna hästar är i riktigt bra mentalt och fysiskt skick, både döttrarnas Shetlands ponnyer, våra avelsston och ridhästarna äter alla produkterna.”

Jeanette Adler är veterinär och osteopat som åker runt och behandlar hästar i Danmark, Tyskland, Sverige och Norge. Jeanette utbildades ursprungligen som veterinär 2009 och har arbetat som veterinär i Danmark och Skottland. 2015 tog hon även examen som Equine Osteopath EDO® vid "The Vluggen Institute for Equine Osteopathy and Education", certifierad av IREO.* Därefter har  Jeanette även jobbat som lärare i Osteopat utbildningen. Jeanette har i många år tränat upp unghästar och hopphästar samt tävlat på nationell nivå i hoppning.

Jeanette Adler

Jeanette Adler under behandling.

*EDO® är en skyddad titel som täcker "Equine Diplomate of Osteopathy", vilket garanterar den mest omfattande utbildning och examen, av högsta standard, samt kontinuerlig fortbildning.

...
Elin Rosén - Osteopat"Jag ser att Minerals by Nordics produkter gör stor skillnad"

Elin Rosén - Osteopat

Hästosteopati är en medicinsk icke-invasiv behandling med fokus på hela hästen. Utgångspunkten är att hästens beteende, rörelsemönster, arbetsprestation och skador har ett samband. Som osteopat arbetar man med hästen genom att förändra och förbättra strukturen i rörelseapparaten, tar bort smärta, förebygger skador och maximerar hästens rörelse, prestation och hälsa. 

Elin Rosén har jobbat med osteopati för människor sedan 2002 och 2017 examinerades hon som hästosteopat EDO vid The Vluggen Institute for Equine Osteopathy and Education i Tyskland. 

"När jag är ute och behandlar hästar så kan man se sambanden mellan olika muskelspänningar och låsningar i kroppen vilka problem hästen har även på insidan och kopplingar till olika organ. Problemen på insidan och även utsidan behöver i många fall stöttning av rätt typ av foder och tillskott. Jag säljer inte själv produkterna men rekommenderar ofta mina kunder att testa för att förbättra hästens förmåga att må bättre och prestera." säger Elin Rosén.

"Jag gillar hur Minerals by Nordics & Hövelers PUR series produkter påverkar hästen på en djupgående nivå. När jag kommer på återbesök hos hästarna jag rekommenderat produkterna till kan jag innan ägaren själv berättat känna att de börjat fodra produkterna, jag märker verkligen skillnad kroppsmässigt vilket är riktigt roligt, jag brinner ju för att förbättra hästarnas hälsa."

...
Jennifer Fogh Pedersen - Internationell hoppryttare"Jag har märkt en mängd förbättringar av Inflaboost DHA"

Jennifer Fogh Pedersen - Internationell hoppryttare

Jennifer Fogh Pedersen är en elit hoppryttare som bor i Tyskland sedan 2012. I stallet har hon plats för upp till 32 hästar som hon tränar och tävlar i hoppning upp till 160 cm klasser. Hon har varit testryttare på Bruksproven i Sverige hela 7 gånger! Jennifer har efter rekommendation från veterinär Jeanette Adler testat Inflaboost DHA och här kan ni läsa hennes upplevelse:

"Inflaboost DHA Supplement is amazing! Since I started using Inflaboost I have felt several positive improvements by our horses! To mention some of them - they feel more relaxed (and especially the stallions less stressed and more concentrated), their movements feel looser and softer, their general well-being seems better and it really boosts their immune system 🙏🏻😍 I am so happy that I found this product and I also highly recommend it to everyone who would like to do good for their horses or dogs 🙌🏼❤️ There are even similar supplements for us humans too!"

Jennifer Fogh Pedersen

Här hittar du Inflaboost DHA till häst

Här hittar DHA tillskott till människafrån samma typ av alg som Inflaboost DHA

Jennifer Fogh Pedersen Minerals by Nordic
...
Anna Elfstrand - Före & Efter"Focus Före & Efter Minerals by Nordic"

Anna Elfstrand - Före & Efter

Alla som håller på med häst vet att en mängd olika faktorer påverkar hur resultatet på hästens utveckling blir. Här delar vi resultatet av Anna Elfstrands arbete med Focus. Första bilden är för två år sedan samt innan hon började fodra Minerals by Nordics produkter. Andra bilden är tagen nyligen och visar tydligt resultat av god träning foder som stöttar hästens muskelbyggning och prestationsförmåga.

Före

Anna Elfstrand Minerals by Nordic

Efter

Anna Elfstrand Focus

Läs mer om vad Anna Elfstrand fodrar med för Minerals by Nordics produkter här...
Sanna Forsell - Hoppryttare"Marthas sadeltvång är helt borta!"

Sanna Forsell - Hoppryttare

”Jag har gett produkter från Minerals by Nordic under några månader & är otroligt imponerad över resultaten!
Alla hästarna äter Activ Mineral, MG Control - magnesium, Pur.Mash & Inflaboost DHA från Minerals by Nordic. Mineralerna har gett hästarna förbättrad päls, hud & hovar! Magnesiumet hjälper nerv och muskelsystem för de hästarna med mycket blod & nerver. Men avgörande har varit Inflaboost DHA kombinerat med den probiotika PUR.MASH för hästarnas mag-& tarmhälsa med tanke på att de ofta reser för träning & tävling. Framförallt mitt ofantligt känsliga sto Martha som lätt blir stressad, exalterad och uppspelt med nerverna på utsidan som nu upplevs mer harmonisk. Hennes sadeltvång har helt försvunnit sen hon började få Inflaboost DHA med PUR.MASH, hon blir inte längre lika lätt andfådd vid hård träning & tävling samt att hon snabbare återhämtar sig efter träning & tävling!"

Sanna Forsell Minerals by Nordic

"Nu kan hon även få hälften av det kraftfodret hon innan fick eftersom hennes mag-& tarmhälsa är bättre samt förbättrad upptagningsförmåga, trots att hon är en extremt svårfödd häst. Hon har aldrig varit såhär fin i kroppen, harmonisk i huvudet & presterat så bra!


Tack minerals by Nordic för att ni förser hästarna med absolut bästa tillskotten för bästa förutsättningarna 🙏🏽"

Se filmen när Sanna förbereder fodret och berättar vad hon ger och varför till Martha:


...
Systrarna Elfstrand - Youtubers"Alla våra hästar äter Mineral by Nordics tillskott"

Systrarna Elfstrand - Youtubers

"Alla våra hästar äter Mineral by Nordics tillskott och vi tycker att det är riktigt bra och prisvärda produkter. Vi har märkt att förpackningarna räcker otroligt länge och de är så dryga! Kan inte nog rekommendera detta fantastiska märke för dig som vill ha riktigt bra och prisvärda tillskott till era hästar! Kan näst intill lova att ni kommer märka skillnad på din häst. Vi har märkt stora skillnader på alla fyra, blankare päls, uthålligare under ridpassen och mjuka i kropparna", berättar Systrarna Elfstrand.

Sedan 2018 har youtuber systrarna Elfstrand fodrat med Mineral by Nordics produkter. Här kan du läsa mer om vilka produkter tjejerna använder samt mer om vad de gillar med de specifika produkterna.

...
Vilma Kollberg - Islandshäst ryttare"Seifur har blivit så arbetsvillig!"

Vilma Kollberg - Islandshäst ryttare

"Jag har testat Minerals by Nordics nya produkt Inflaboost DHA. Sedan Seifur börjat få Inflaboost verkar han må så mycket bättre, på alla plan! Han är mycket mer positiv till arbete. Han som oftast brukar vara lite lat jobbar nu med hela kroppen och VILL arbeta, till skillnad från innan då han bara ville smita ifrån allt arbete och helst ej lämnade gården. Hans gallor som tidigare kom och gått har blivit mycket mindre och mer sällan, och han är väldigt mycket mer stabil i både psyke, kroppen och i gångarterna. Han har fått en helt annan kraft i steget och är väldigt mycket mer stadig och balanserad.
Och sist men inte minst.. Han tycker det är gott. Seifur är den kräsnaste häst jag träffat. Men detta, blandat med Pur.Mash eller lusern, slinker ner utan problem!", berättar Vilma Kollberg islandshäst ryttare.

Vilma Kollberg
...
Alexandra Lindgren"Magnesiumspray lindrade efter endast 1,5 dag"

Alexandra Lindgren

"-Jag hade problem med fetkudden under hälen samt en inflammation i ledbanden runt vristen.  Jag smörjde med Magnesiumsprayet 3 gånger  på 1,5 dag och sedan såg foten ut som på bild nr 2. Det var mycket effektivt och smärtlindrande, jag har provat nästan allt men nukänns det äntligen som läkningen kommit igång!", berättar Alexandra....
Erica Bergsten - montéryttare & travhästägare"Efter 4 veckor med Inflaboost DHA var inflammationsvärdet på 0"

Erica Bergsten - montéryttare & travhästägare

”-Min nya travhäst fick korsförlamning efter resan till oss. Hästen hade inflammationsvärde 4200 i CK/ASAT när han kom hem till mig. Jag började direkt fodrade honom med Inflaboost DHA och MG Control och efter 4 veckor när vi kom tillbaka till veterinären så var hans värden nere på noll. Veterinären sa att jag hade haft tur men jag är övertygad om att resultatet kommer i från Minerals by Nordics produkter”, berättar Erica Bergsten.

Erica berättar att MG Control som är ett högkoncentrerat magnesium hjälpte snabbt mot muskelkrampen från korsförlamningen och redan på andra dygnet hade han mycket lättare för att lägga sig och rulla sig och enkelt ställa sig upp igen.

Erica Bergsten jobbar i ett team med B-travtränaren Therese Larsson som du ser på bilden med Global Uppermost. Erica är fälttävlansryttaren som sadlade om till montéryttare.
...
ARTIKEL 1-10 AV 13.1 2  Nästa »  | Visa alla 
Logga in
Country
ENG SWE FI DK NO