Fri frakt till ombud över 400 kr
1-2 dagars leverans
Säker betalning

Referenser

Alexandra Lindgren"Magnesiumspray lindrade efter endast 1,5 dag"

Alexandra Lindgren

"-Jag hade problem med fetkudden under hälen samt en inflammation i ledbanden runt vristen.  Jag smörjde med Magnesiumsprayet 3 gånger  på 1,5 dag och sedan såg foten ut som på bild nr 2. Det var mycket effektivt och smärtlindrande, jag har provat nästan allt men nukänns det äntligen som läkningen kommit igång!", berättar Alexandra....
Erica Bergsten - montéryttare & travhästägare"Efter 4 veckor med Inflaboost DHA var inflammationsvärdet på 0"

Erica Bergsten - montéryttare & travhästägare

”-Min nya travhäst fick korsförlamning efter resan till oss. Hästen hade inflammationsvärde 4200 i CK/ASAT när han kom hem till mig. Jag började direkt fodrade honom med Inflaboost DHA och MG Control och efter 4 veckor när vi kom tillbaka till veterinären så var hans värden nere på noll. Veterinären sa att jag hade haft tur men jag är övertygad om att resultatet kommer i från Minerals by Nordics produkter”, berättar Erica Bergsten.

Erica berättar att MG Control som är ett högkoncentrerat magnesium hjälpte snabbt mot muskelkrampen från korsförlamningen och redan på andra dygnet hade han mycket lättare för att lägga sig och rulla sig och enkelt ställa sig upp igen.

Erica Bergsten jobbar i ett team med B-travtränaren Therese Larsson som du ser på bilden med Global Uppermost. Erica är fälttävlansryttaren som sadlade om till montéryttare.
...
Jeanette Adler - Veterinär & EDO®"Veterinären & EDO® som rekommenderar Minerals by Nordic"

Jeanette Adler - Veterinär & EDO®

”- Jag möter många olika typer av hästar som använder Minerals by Nordics produkter. De hästarna är alltid fina i muskler, päls och presterar verkligen bra säger veterinär Jeanette Adler.

” -Jag är väldigt begeistrad i Mineral by Nordics mineralblandning Activ Mineral. Den är enkel att fodra och är en blandning av de nödvändigaste mineraler, spårämnen och aminosyror där hästen tar upp vad den har behov av och därefter själv reglerar balansen i kroppen. Jag gillar att fodra med högkvalitativa råvaror utan utfyllnads ämnen, till fördel för hela hästens system. Mina egna hästar är i riktigt bra mentalt och fysiskt skick, både döttrarnas Shetlands ponnyer, våra avelsston och ridhästarna äter alla produkterna.”

Jeanette Adler är veterinär och osteopat som åker runt och behandlar hästar i Danmark, Tyskland, Sverige och Norge. Jeanette utbildades ursprungligen som veterinär 2009 och har arbetat som veterinär i Danmark och Skottland. 2015 tog hon även examen som Equine Osteopath EDO® vid "The Vluggen Institute for Equine Osteopathy and Education", certifierad av IREO.* Därefter har  Jeanette även jobbat som lärare i Osteopat utbildningen. Jeanette har i många år tränat upp unghästar och hopphästar samt tävlat på nationell nivå i hoppning.

Jeanette Adler

Jeanette Adler under behandling.

*EDO® är en skyddad titel som täcker "Equine Diplomate of Osteopathy", vilket garanterar den mest omfattande utbildning och examen, av högsta standard, samt kontinuerlig fortbildning.

...
Madeleine Diamant - Hoppryttare"Dryga produkter med synliga resultat!"

Madeleine Diamant - Hoppryttare

"- Jag har sedan i Maj 2019 fodrat min häst med Minerals by Nordics ”Activ Mineral” samt deras Magnesium. Mineralerna har gett min häst ett vackert glansig päls samt välmående häst inifrån och ut. Med detta har vi kompletterat med magnesiumet för att hålla mitt vakna sto i kontroll, perfekt att ge för att dämpa humöret som kommer med brunsten samt att jag upplever henne mer avslappnad till vardags, säger hoppryttaren Madeleien Diamant.
"Mineralerna är väldigt dryga och håller länge, jag kan verkligen rekommendera Mineral by Nordic’s produkter!"

Madeleien Diamant är en ambtiös hoppryttare som dessutom är en mycket skicklig fotograf, se bara på dessa bilder som hon själv fotat.

Madde Diamant
...
Elin Brikell - Hoppryttare"Activ Mineral läkte Curres envisa mugg"

Elin Brikell - Hoppryttare

"För 10 dagar sedan fick jag hem Activ Mineral från Minerals by Nordic för att råda bot på Curres mugg. De flesta av er vet ju hur mycket jag har kämpat med hans mugg sedan i höstas, jag har testat allt! Han har till och med fått lymfangit och blivit behandlad med metacam och antibiotika men muggen har inte gett sig! Kolla resultatet.. Muggen varar inte längre, är torrt och har en fin liten sårskorpa. På tio dagar! Och han har blivit så sjukt glansig i pälsen! TUSEN TACK @MineralsbyNordic 💙" 

...
Sofie Burman - Hoppryttare"Mina hästar äter Activ Mineral direkt ur burken!"

Sofie Burman - Hoppryttare

”Jag älskar mina hästar och vill alltid att dom ska må bra och kunna prestera på topp därför har jag börjat ge Activ Mineral. Det innehåller organiska mineraler vilket gör det lättare för hästen att ta upp dem och dessutom tycker hästarna att dom är goda! Innan har jag haft svårt att få i mina hästar mineraler men Activ Mineral äter dom tom direkt från burken!! Sen jag började ge Activ Mineral så upplever jag glansigare pälsar, snabbare återhämtning efter träning och tävling samt starkare hovar", berättar Sofie Burman - Hoppryttare.
"Vi har även testat MG Control - Magnesium. Det har hjälpt mina hästar att stressa mindre och att återhämta musklerna snabbare vid hård träning/tävling.”...
Systrarna Elfstrand - Youtubers"Alla våra hästar äter Mineral by Nordics tillskott"

Systrarna Elfstrand - Youtubers

"Alla våra hästar äter Mineral by Nordics tillskott och vi tycker att det är riktigt bra och prisvärda produkter. Vi har märkt att förpackningarna räcker otroligt länge och de är så dryga! Kan inte nog rekommendera detta fantastiska märke för dig som vill ha riktigt bra och prisvärda tillskott till era hästar! Kan näst intill lova att ni kommer märka skillnad på din häst. Vi har märkt stora skillnader på alla fyra, blankare päls, uthålligare under ridpassen och mjuka i kropparna", berättar Systrarna Elfstrand.

Sedan 2018 har youtuber systrarna Elfstrand fodrat med Mineral by Nordics produkter. Här kan du läsa mer om vilka produkter tjejerna använder samt mer om vad de gillar med de specifika produkterna.

...
Elin Rosén - Osteopat"Jag ser att Minerals by Nordics produkter gör stor skillnad"

Elin Rosén - Osteopat

Hästosteopati är en medicinsk icke-invasiv behandling med fokus på hela hästen. Utgångspunkten är att hästens beteende, rörelsemönster, arbetsprestation och skador har ett samband. Som osteopat arbetar man med hästen genom att förändra och förbättra strukturen i rörelseapparaten, tar bort smärta, förebygger skador och maximerar hästens rörelse, prestation och hälsa. 

Elin Rosén har jobbat med osteopati för människor sedan 2002 och 2017 examinerades hon som hästosteopat EDO vid The Vluggen Institute for Equine Osteopathy and Education i Tyskland. 

"När jag är ute och behandlar hästar så kan man se sambanden mellan olika muskelspänningar och låsningar i kroppen vilka problem hästen har även på insidan och kopplingar till olika organ. Problemen på insidan och även utsidan behöver i många fall stöttning av rätt typ av foder och tillskott. Jag säljer inte själv produkterna men rekommenderar ofta mina kunder att testa för att förbättra hästens förmåga att må bättre och prestera." säger Elin Rosén.

"Jag gillar hur Minerals by Nordics & Hövelers PUR series produkter påverkar hästen på en djupgående nivå. När jag kommer på återbesök hos hästarna jag rekommenderat produkterna till kan jag innan ägaren själv berättat känna att de börjat fodra produkterna, jag märker verkligen skillnad kroppsmässigt vilket är riktigt roligt, jag brinner ju för att förbättra hästarnas hälsa."
...
ARTIKEL 1-8 AV 8.1  | Visa alla 
Logga in
Välj land
Svenska Engelska