Fri frakt över 400 kr
Snabba leveranser!
Fri Rådgivning

Skötsel & hästvårds produkter

Här hittar du produkter som underlättar skötseln av din häst. Som hästägare är det viktigt att ta hand om både hästens in och utsida. Vi erbjuder högkvalitativa, prisvänliga vårdprodukter som hovolja, serum, pälsglans och shampoon som gör jobbet åt dig.
Visar 1-13 av 13 artiklar
Wash box 3.0
20
739 kr 927 kr
Grooming vantar HandsOn Black
25
247 kr 329 kr
Multi Glow Spray Pälsglans 500 ml
Minerals by Nordic Care
219 kr
Köp
Caring Hovolja 500 ml
Minerals by Nordic Care
259 kr
Köp
Detangler Multi Serum 250 ml
Minerals by Nordic Care
259 kr
Köp
Detangler Multi Serum 100 ml
Minerals by Nordic Care
189 kr
Köp
Aloe Vera Care Shampoo 500 ml
Minerals by Nordic Care
189 kr
Köp
Glow Shampoo 500 ml
Minerals by Nordic Care
189 kr
Köp
Intense Silver Shampoo 500 ml
Minerals by Nordic Care
259 kr
Köp
Night Black Shampoo 500 ml
20
Minerals by Nordic Care
158 kr 198 kr
Köp
Detangler Multi Serum 1000 ml Refill size
10
699 kr 779 kr
Köp
 Snabba leveranser - Vi skickar inom 48 timmar
√ Fri frakt till DHL Servicepoint över 400 kr

Minerals by Nordic Care


Vår vision var att skapa vårdande groomingrodukter till hästen som ger ett riktigt bra resultat för att sätta alla detaljerna. Det var också viktigt att hitta en bra prisnivå till de högkvalitativa och dryga produkterna. Sist men inte minst en layout på förpackning och etiketter som är stilren och snygg på hyllan i stallet. Vi hoppas att ni kommer gilla produkterna lika mycket som vi!

Caring Hovolja

En lyxig vegetabilisk hovolja i praktisk burk med pensel i locket för smidig applicering. Oljan ger även en snygg glans & finish. Hovslagare rekommenderar vegitabilisk källa till olja för hovar för bästa förmåga att absorberas och göra skillnad för hoven. Utvalda ingredienser för optimal återfuktning till hoven, sula och strålen. Stimulerar hov och stråltillväxten. Tea Tree olja har antibaktriella egenskaper.

Detangler Multi Serum
Ett fantastiskt serum till hästens man och svans som inte kommer göra dig besviken. Den mjuka silketslena känslan serumet ger är beroendeframkallande! Multifunktionellt med många egenskaper med en formula som inte känns klibbig med en mild doft av lavendel. Du behöver endast en liten mängd för ett fantastiskt och långvarigt resultat upp till 2 veckor.

Multi Glow Spray
Glow ska alltid komma inifrån men vem älskar inte ett högkvalitativ multifunktionellt spray med alla egenskaper du kan önska dig vid varje evenemang eller för dagligt bruk. Mycket utredande samt en hudvänlig vatten/olja formula som ger ett fantastiskt glow och skinande päls.

Glow Shampoo
Ett Shampoo som ger utvärtes stöd till hästens päls för optimalt glow och glans. Hudvänlig, milt doftande formula som rengör på djupet. Högkoncentrerad formula som gör att du bara behöver en liten mängd.

Aloe Vera Care Shampoo
Detta shampoo till häst innehåller vårdande aloe vera som har fuktgivande och lugnande egenskaper för huden. Formula med en härlig doft av vårdande eukalyptus. Ger stöd till torr och känslig hud då den tillför näring, balanserar fuktbalansen och optimerar pälskvaliteten. Högkoncentrerad formula som gör att du bara behöver en liten mängd.

Intense Silver Shampoo
Perfekta shampoot för vita, skimmlar & grå hästar. Gör ljusa hästar ännu ljusare med en semiglow finish. Schampoot är har en hudvänligt pH värde och ger också håret extra volym.

Glöm inte! För bästa resultat vid tvätt av din häst, använd de fantastiska HandsOn groomingvantarna som sitter perfekt på handen och har små gummi piggar som hjälper dig att jobba ner produkten på djupet för ett riktigt rent resultat.
Logga in
Country
SWE ENG NO AX DE