Fri frakt över 400 kr
Snabba leveranser!
Fri Rådgivning

Hästgodis till din häst

Alla som har en häst vill erbjuda dem sin bästa vän ett gott hästgodis. Hästgodis är perfekt att uppmuntra din bästa vän med när du tränar med den eller när du bara vill skämma bort den lite extra. Vi erbjuder hästgodis i små, mellan och stora bitar, något som passar för alla. Vårt hästgodis är hälsosamt för hästen då det är helt fritt från spannmål, melassfritt och GMO fritt. Alla våra hästgodis sorter som vi erbjuder innehåller endast naturliga ingredienser som exempelvis äppel, morot, rödbeta, örter och cikoriarot. Hästgodiset är både nyttigt samtidigt som det är mycket smakligt och uppskattat av hästen.

Snabba leveranser - Vi skickar inom 48 timmar
Fri frakt till DHL Servicepoint över 400 kr
Rådgivning - Kontakta oss om du vill ha hjälp att hitta rätt produkter till din häst eller prova vårt produkttest.
Visar 1-14 av 14 artiklar
Hästgodis Refill 4 Pack Mix
25
535 kr 714 kr
100% Apple - Horse treat 2 kg Refill
179 kr
Köp
Mini Apple & Carrot - Horse treat 2 kg Refill
179 kr
Köp
Beetroot Hearts - Horse treat 3 kg
265 kr
Mini Apple & Carrot - Horse treat 4 kg
349 kr
Köp
100% Apple - Horse treat 4 kg
Minerals by Nordic
349 kr
Puritan Pur.Stixx Nypon Hästgodis
109 kr
Köp 3 st eller fler för 89 kr/st
Köp 12 st eller fler för 65 kr/st
Köp
Puritan Pur.Stixx Hästgodis
109 kr
Köp 3 st eller fler för 89 kr/st
Köp 12 st eller fler för 65 kr/st
Köp
Reformin Stixx 10 kg
759 kr
Köp
Klicker med nyckelring
79 kr
Köp
Hästgodis Provpåse
Minerals by Nordic
45 kr
Köp
Beetroot Hearts Hästgodis
Hästgodis i liten hjärtform, fri från spannmål, melass och tillsatser. Innehåller bara majs, morotpressmassa, rödbeta och rapsolja av högsta kvalitet. Kladdfritt och uppskattad under träning och när du behöver en belöning i mindre storlek.

Mini Apple & Carrot Hästgodis
Hästgodis i mindre pelletsform, fri från spannmål, melass och tillsatser. Innehåller bara smaklig äpple & morotspressmassa av högsta kvalitet. Kladdfritt och smidigt godis som är uppskattat under träning och när du vill ha en belöning i mindre storlek. Passar även bra vid klickerträning av häst.

100% Apple Hästgodis
100% Apple är en hästgodis i en större pelletsform, helt fri från spannmål, melass och tillsatser. Innehåller endast äppelmassa av högsta kvalitet. Kladdfri och smidigt. Uppskattad under träning och när du behöver en smaklig belöning i en klassisk godisstorlek.

Pineapple Rings
Hästgodis i ringform med smak av ananas, såklart fri från spannmål, melass och tillsatser. Perfekt belöning efter träningen.

Höveler Pur.Stixx Hästgodis
Höveler Pur.Stixx är fri från spannmål, melass och konstgjorda tillsatser och erbjuder en välsmakande belöning för din häst. Ett lyxigt godis med högkvalitativa råvaror som linfrö, äppelpressmassa och cikoria som stödjer en sund matsmältning. Välj mellan Pur.Stixx med örtsmak eller nypon. Oavsett vilken du väljer kommer din häst älska dem!Snabba leveranser - Vi skickar inom 48 timmar
Fri frakt till DHL Servicepoint över 400 kr
Rådgivning - Kontakta oss om du vill ha hjälp att hitta rätt produkter till din häst eller prova vårt produkttest.
Logga in
Country
ENG SWE FI DK NO AX