Fri frakt över 400 kr
Snabba leveranser!
Fri Rådgivning

Hästgodis till din häst

Alla som har en häst vill erbjuda dem sin bästa vän ett gott hästgodis. Hästgodis är perfekt att uppmuntra din bästa vän med när du tränar med den eller när du bara vill skämma bort den lite extra. Vi erbjuder hästgodis i små, mellan och stora bitar, något som passar för alla. Vårt hästgodis är hälsosamt för hästen då det är helt fritt från spannmål, melassfritt och GMO fritt. Alla våra hästgodis sorter som vi erbjuder innehåller endast naturliga ingredienser som exempelvis äppel, morot, rödbeta, örter och cikoriarot. Hästgodiset är både nyttigt samtidigt som det är mycket smakligt och uppskattat av hästen.

Snabba leveranser - Vi skickar inom 48 timmar
Fri frakt till DHL Servicepoint över 400 kr
Rådgivning - Kontakta oss om du vill ha hjälp att hitta rätt produkter till din häst eller prova vårt produkttest.
Visar 1-10 av 10 artiklar
Hästgodis Refill 4 Pack Mix
21
569 kr 716 kr
Tummy Treats - Hästgodis 2 kg Refill
179 kr
Köp
Pineapple Rings - Hästgodis 2 kg Refill
179 kr
Köp
100% Apple - Hästgodis 2 kg Refill
179 kr
Beetroot Hearts - Hästgodis 2 kg Refill
179 kr
Köp
Mini Apple & Carrot - Hästgodis 2 kg Refill
179 kr
Köp
Puritan Pur.Stixx Hästgodis
109 kr
Köp
Reformin Stixx 2,5 kg
359 kr
Köp

Vad innehåller Minerals by Nordics hästgodis?

Vårt hästgodis är gjort av ihoppressad frukt och grönsaks pressmassa som blir kvar efter att man gjort juice av frukterna och grönskakerna. De är fritt från spannmål och tillsatt socker vilket gör de till ett hälsosamt alternativ. Under samansättning på respektive produkt kan du läsa fullständig analys.

Vilket hästgodis är bäst?

Låt din häst prova och avgöra vilket godis den tycker bäst om, du kan köpa vår provpåse om du vill testa sorterna innan du köper större förpackning. Våra kunder beskriver ofta Pur.stixx hästgodis som en stor favorit som belöning och Minerals by Nordics hästgodis är perfekt till träning med varierande storlek på bitarna och bra smak som hästarna inte blir för ivriga av att träna med. Vad kan man använda för hästgodis vid klickerträning? Vi rekommenderar Mini Apple & Carrot eller Beetroot Hearts som har mindre bitar. Man kan även använda höpellets eller kraftoder som till exempel Pur.Gastro om man tränar med mycket godis i vardagen.

När kan föl äta hästgodis?

Föl kan börja äta kraftfoder och hästgodis när den är några månader gammla och börjar visa intresse för det.

Beetroot Hearts Hästgodis

Hästgodis i liten hjärtform, fri från spannmål, melass och tillsatser. Innehåller bara majs, morotpressmassa, rödbeta och rapsolja av högsta kvalitet. Kladdfritt och uppskattad under träning och när du behöver en belöning i mindre storlek.

Mini Apple & Carrot Hästgodis

Hästgodis i mindre pelletsform, fri från spannmål, melass och tillsatser. Innehåller bara smaklig äpple & morotspressmassa av högsta kvalitet. Kladdfritt och smidigt godis som är uppskattat under träning och när du vill ha en belöning i mindre storlek. Passar även bra vid klickerträning av häst.

100% Apple Hästgodis

100% Apple är en hästgodis i en större pelletsform, helt fri från spannmål, melass och tillsatser. Innehåller endast äppelmassa av högsta kvalitet. Kladdfri och smidigt. Uppskattad under träning och när du behöver en smaklig belöning i en klassisk godisstorlek.

Pineapple Rings

Hästgodis i ringform med smak av ananas, såklart fri från spannmål, melass och tillsatser. Perfekt belöning efter träningen.

Höveler Pur.Stixx Hästgodis

Höveler Pur.Stixx är fri från spannmål, melass och konstgjorda tillsatser och erbjuder en välsmakande belöning för din häst. Ett lyxigt godis med högkvalitativa råvaror som linfrö, äppelpressmassa och cikoria som stödjer en sund matsmältning. Välj mellan Pur.Stixx med örtsmak eller nypon. Oavsett vilken du väljer kommer din häst älska dem!

FAQ 

Experternas bästa tips för att komma igång med positiv förstärkning 

Snabba leveranser - Vi skickar inom 48 timmar
Fri frakt till DHL Servicepoint över 400 kr
Rådgivning - Kontakta oss om du vill ha hjälp att hitta rätt produkter till din häst eller prova vårt produkttest.
Logga in
Country
ENG SWE NO AX DE