Fri frakt till ombud över 400 kr
1-2 dagars leverans


BIG NEWS COOMING UP!

Har du märkt att vi har varit lite hemliga och jobbat på något nytt?
Nu äntligen släpper vi alla nyheter!

  Nytt varumärke! Activ Mineral har blivit starkt förknippat med vår älskade mineralblandning Mineral Mix, nu kommer vi bredda sortimentet och har även behövt säkra upp vårt varumärke internationellt. Därför blir nu Activ Minerals nya namn Minerals by Nordic. Activ Mineral kommer dock att leva vidare (!), det gör vi genom att ta ner och använda det som produktnamn på Mineral Mixen så det blir helt enkelt Activ Mineral den kommer heta framöver! 

   

  Helt ny hemsida och e-handel! Ser ni? Vi har bytt till en helt ny plattform för vår e-handel och ni kan inte förstå hur taggade vi är på det! Vi jobbar på att fylla på med innhåll och tveka inte på att höra va er om de är något som ser tokigt ut eller inte fungerar. 

   

  Nu kan vi även erbjuda ett produkttest här på hemsidan för att hjälpa dig att enklare hitta vilka produkter du kan tänkas behöva till din häst. Testet är till som en guide för att hitta vilka produkter som kan hjälpa vid olika tillstånd, där med inte baserat på näringsberäkning. Du är alltid välkommen att höra av dig om du behöver hjälp att hitta rätt. 

   

  Bredare produktutbud! Vi kommer hålla vårt fokus på att öka välmåendet hos hästen samt nu även för ryttaren samt ryttarens vän hunden! Tillskott till människa och hund finns nu även här! Även en rad nya snygga profilprodukter! 


  Logga in
  Country
  SWE ENG