Fri frakt över 400 kr
Snabba leveranser!
Fri Rådgivning

Minerals by Nordic Care

Högkvalitativa produkter för hästens utsida

Glow ska alltid komma inifrån men.. Vem älskar inte riktigt bra vårdprodukter till sin häst? Minerals by Nordic care-produkter erbjuder vårdande högkvalitativa produkter för hästens utsida så du kan uppnå bästa finish för päls och hovar.  Med flera olika sorters shampoo finns något som passar varje häst. Addera extra glans samt red ut håret med vårt Glow Spray eller fantastiska Serum. Hästens hovarna får bästa stöd från en hovolja som vår som är baserad på vegetabiliskt innehåll som lagerblads olja och tea tree som verkar återfuktande och antibaktriellt.
Visar 1-9 av 9 artiklar
Multi Glow Spray Pälsglans 500 ml
Minerals by Nordic Care
219 kr
Köp
Detangler Multi Serum 250 ml
Minerals by Nordic Care
259 kr
Köp
Caring Hovolja 500 ml
Minerals by Nordic Care
259 kr
Köp
Aloe Vera Care Shampoo 500 ml
Minerals by Nordic Care
189 kr
Köp
Detangler Multi Serum 100 ml
Minerals by Nordic Care
189 kr
Köp
Glow Shampoo 500 ml
Minerals by Nordic Care
189 kr
Köp
Intense Silver Shampoo 500 ml
Minerals by Nordic Care
259 kr
Köp
Detangler Multi Serum 1000 ml Refill size
10
699 kr 779 kr
Köp
Night Black Shampoo 500 ml
20
Minerals by Nordic Care
158 kr 198 kr
Köp

Hur kan man hålla hästens svans fri från tovor och glansig med hjälp av Minerals by Nordic?

Vi rekommenderar att tvätta hästens svans med shampoo och sedan ta i ett serum för att enkelt kunna reda ut svansen och ge glans. Sedan kan man bättra på med pälsglans spray med några dagars mellanrum.

Hur ofta ska man tvätta sin häst med Minerals by Nordic shampoo?

Det beror på en rad olika faktorer, hur mycket hästen svettas, hästens hudtyp och den miljö som hästen lever i. Generellt rekommenderas det att man inte tvättar sin häst för ofta med schampo eftersom det kan torka ut huden och ta bort hästens naturliga oljor som är viktiga för att skydda huden och håret. I allmänhet bör hästar inte tvättas med schampo mer än en gång i veckan om det inte är nödvändigt.

Vilken typ av hästshampoo är bäst för hästar med känslig hud?

Vi rekommenderar Aloe Vera Care shampoo som innehåller aloe vera eller Shampookakan Honey & propolis som innehåller honung som har flera goda egenskaper för att stötta huden.

Varför ska man använda shampookaka till häst?

Vår shampookaka Honey & proplis har ett bra PH värde, är biologiskt nedbrytbar och räcker ca 3 gånger längre än vanligt flytande shampoo.

Honung har dessutom många fördelar för huden och har använts i hudvård i århundraden. Honung är en naturlig fuktighetsbevarare som hjälper till att hålla huden mjuk och återfuktad. Honung har naturligt antibakteriella egenskaper som kan hjälpa till att bekämpa bakterier på huden och minska risken för hudinfektioner.

Varför ska man använda hovolja "by Nordic Care" till hästarnas hovar?

Att använda en hovolja med vegetabilisk källa till oljan gör att hovarna får bästa förmåga att absorberas och göra skillnad för hoven. Caring Hoof oil Stimulerar hov och stråltillväxten. Tea Tree oljan har antibaktriella egenskaper. Oljan ger även en snygg glans & finish till hästens hov.

Kan man använda vanligt shampoo till människa till sin häst?

Nej det är inget vi rekommenderar då hästens hud och människans hud har olika pH-värden. Människans hud är normalt något sur och har ett pH-värde på cirka 5,5. Detta pH-värde är viktigt för att upprätthålla en hälsosam hudbarriär och skydda huden från skadliga bakterier och andra mikroorganismer. Hästens hud har däremot ett högre pH-värde än människans hud, med ett pH-värde på ungefär 7,5. Detta högre pH-värde hjälper till att skydda hästens hud mot patogener som är vanliga i hästens miljö, såsom bakterier och svampar. Det är också därför som det är viktigt att använda produkter som är speciellt formulerade för hästvård, eftersom produkter som är utformade för människor kan ha ett lägre pH-värde och därmed vara för sura för hästens hud, vilket kan orsaka irritation eller uttorkning av huden.

Logga in
Country
SWE ENG NO AX DE