Fri frakt över 400 kr
Snabba leveranser!
Tillskott för alla behov
20
Ekologiskt Algmjöl till häst
Ekologiskt Algmjöl
Ekologiskt Algmjöl 2 pack

Ekologiskt Algmjöl 2 pack

Fodertillskott till häst med hög biotillgänglighet. Vitaminer, mineraler, spårämnen och aminosyror.
1598 kr / 1279 kr
space
Ekologiskt Algmjöl 2 pack:

space
Antal:

Lägg i varukorg
Lägg i önskelistan
 • Produktbeskrivning
 • Vårt Algmjöl är ekologiskt certifierat och av högsta kvalité. Ett fodertillskott till häst som innehåller vitaminer, mineraler, spårämnen och aminosyror i en hög biotillgänglig form. De är alla i organisk form och i rätt balans. Fodra utöver Activ Mineral Mix vid behov, till exempel när magen behöver stöd eller vid hovrelaterade problem.

  Spara på miljön. Vänligen gör ett aktivt val om du vill att vi skickar med ett doseringsmått till din tillskottsprodukt, lägg till produkten "Skopa msk fodertillskott" under tillbehör om du scrollar ner lite på sidan.
 • Sammansättning
 • Ingredienser
  100% Ekologiskt Ascophyllum Nodosum
 • Dosering
 • Ponny: 0,5-1 msk 
  Häst: 1-2 msk

  Antal doser per förpackning
  2,5 kg - 165 doser
  5 kg - 330 doser

  *1 dos är beräknat på att du fodrar 15 gram/dag = 1 msk
 • Mer information
 • MBN <3 EKO
  Vi på Minerals by Nordic står för att främja natur och hälsa genom att alltid undvika GMO grödor samt att kunna erbjuda våra bästa vänner djuren foder i den mån de är möjligt från ekologiskt odlade grödor. Varför är det viktigt att välja ekologiskt om man kan?

  Ekologiskt = inga gifter & kemiska bekämpningsmedel
  Bekämpningsmedel påverkar inte bara de skadedjur eller ogräs som det är tänkt att bekämpa. Gifterna påverkar även annat levande runt gården, kan vara direkt skadliga för den som arbetar på gården och rester av ämnet riskerar att stannar kvar i maten vi äter. Bekämpningsmedlen stannar inte heller bara på området det behandlar utan sprids i värsta fall till vattendrag, sjöar och grundvatten där det kan skada växter och djur och utgöra ett hot mot dricksvattnet. Ekologisk mat odlas utan naturfrämmande kemiska bekämpningsmedel.

  Rikare natur och minskad risk för utrotning av djurarter
  Fler värdefulla växter, insekter och fågelarter - naturen mår bra av ekologisk odling! Med hjälp av odling av olika grödor utan bekämpningsmedel på fälten och med betande djur är mångfalden dubbelt så stor runt en ekologisk gård. En rik biologisk mångfald kan göra jordbruket mer motståndskraftigt mot klimatförändringar – om en art slås ut av till exempel extrem torka behöver det finnas en annan som tål förändringen och kan ta över dess funktion.

  Klimatåtgärder för att binda mer koldioxid
  Du har säkert koll på att jordbruket påverkar klimatet negativ med stora utsläpp av växthusgaser. Men visste du att ekoodlingen lagrar mer kol i marken och sparar fossilenergi genom att skippa konstgödsel? Jo, konstgödsel tillverkas genom en enormt energikrävande process och förbrukar massvis av fossilenergi. Forskning har visat att ekoodling även ökar mängden förmultnade växtdelar i jorden. Det är bra eftersom det gör jorden bördigare och samtidigt binder koldioxid.

  Källa: Naturskyddsföreningen

  Minerals by Nordics Ekologiska produkter är certifierade via SMAK Certifiering AB

Tillbehör

Skopa Fodertillskott

Nyhet

1 kr
Köp

Se fler varor

Inflaboost DHA & Pur.Mash
fr. 1038 kr
Starter Pack Large
15
1599 kr 1886 kr
Activ Mineral 2 pack
17
1799 kr 2158 kr

Andra köpte även

Ekologiskt Algmjöl 5 kg SE-EKO-03
799 kr
Köp
Activ Mineral 8 kg
Minerals by Nordic
1079 kr
Köp
Ekologiskt Algmjöl 2,5 kg SE-EKO-03
499 kr
Köp
Black Hat Minerals by Nordic
Minerals by Nordic
179 kr

MineralsbyNordic #mineralsbynordic

Logga in
Country
SWE ENG FI DKNO