Fri frakt över 400 kr
Snabba leveranser!
Tillskott & foder för alla behov

Elfstrand <3
Minerals by Nordic

Sedan 2018 har youtuber systrarna Elfstrand fodrat med Mineral by Nordics produkter. Vi på Minerals by Nordic gillar tjejerna lite extra mycket för att de är härliga, trovärdiga tjejer som alltid står för det dom tycker och tänker. Så här säger Anna om Mineral by Nordics produkter.

"- Alla våra hästar äter Mineral by Nordics tillskott och vi tycker att det är riktigt bra och prisvärda produkter. Vi har märkt att förpackningarna räcker otroligt länge och de är så dryga! Kan inte nog rekommendera detta fantastiska märke för dig som vill ha riktigt bra och prisvärda tillskott till era hästar! Kan näst intill lova att ni kommer märka skillnad på din häst. Vi har märkt stora skillnader på alla fyra, blankare päls, uthålligare under ridpassen och mjuka i kropparna."

Elfstrands favoriter

Activ Mineral 1.5 kg
Minerals by Nordic
549 kr
Köp
MG Control 1 kg
Minerals by Nordic
549 kr
Köp 4 st eller fler för 495 kr/st
Köp
Inflaboost DHA 800 gram
Minerals by Nordic
629 kr
Köp
C Boost 1 kg
Minerals by Nordic
499 kr
Köp 4 st eller fler för 405 kr/st
Köp

"-Alla våra hästar äter Activ Mineral för att få i sig alla mineraler, spårämnen samt aminosyror. Dessutom äter alla MG Control som är helt klart det bästa magnesiumet jag har gett våra hästar. Det är otroligt finmalt, och extremt drygt! 1 kg magnesium (en förpackning) räcker i 4-5 månader för en häst, så det märks verkligen att produkten är både kvalitativ och prisvärd. Magnesium är kanon att ge till hästar som är nerviga av sig, och även för att få avslappnade muskler som återhämtar sig efter träningen. Vi har även gett en högre dos till Boppen på grund av hans shivering vilket verkligen har funkat toppen!" berättar Emma Elfstrand.“- Boost är rent natriumaskorbat- c-vitamin -  en produkt som vi använde till Bella direkt efter att hon fick sin diskskada. Detta var för att hjälpa henne på traven med läkeprocessen. Natriumaskorbat är en produkt som du inte behöver ge din häst varje dag, men det kan vara bra att göra det om hästen är sjuk/skadad eller utsätts för hård träning, och det går såklart bra att utfodra med detta varje dag om så önskas. Bellas diskskada är idag helt bra, berättar Emma Elfstrand.” 

Activ Mineral 8 kg
Minerals by Nordic
1079 kr
Köp
Inflaboost DHA 3,5 kg
Minerals by Nordic
1449 kr
Köp
Starter Pack Small
10
1310 kr 1456 kr
Starter Pack Large
15
1599 kr 1886 kr
Logga in
Country
SWE ENG FI DK NO