Fri frakt över 400 kr
Snabba leveranser!
Fri Rådgivning

VI HJÄLPER DIG HITTA RÄTT

Mineraler & Aminosyror
Mineraler och aminosyror är grunden till en välmående häst, det behövs för att alla funktioner i kroppen ska kunna fungera optimalt. Optimal blandning av mineraler, spårämnen och aminosyror hittar du i Activ Mineral, alltid utan onödiga tillsatsämnen och i en organisk bunden form som gynnar upptaget hos hästen. Du kan även lägga till vårt högkvalitativa magnesium eller Ekologiska Algmjöl vid behov.

Vitaminer
Det finns många olika typer av vitaminer och det har alla olika funktioner i hästens kropp. Vi erbjuder C Boost som är ett natriumaskorbat som är en bra syra neutral källa till c-vitamin som stärker imunförsvaret, förbättrar syresättningen skyddar kroppens celler. Vetegroddoljan är en bra källa till fettlösliga vitaminer som A, D och E som bland annat är viktiga för fertilitet, immunförsvar, skelett och pälsen.

Inflammation & Prestation
Inflaboost DHA är en multifunktionell produkt med innehåll av den livsviktiga fettsyran DHA som utvinns från en jodfri microalg.
Forskning och studier har visat att DHA näringsämnet från microalg kan ge stöd till kroppsfunktionerna så de kan dämpa många olika inflammatoriska tillstånd samt stötta prestationsförmågan.

Luftvägar, andning, immunförsvar
Flera av våra produkter kan stötta din häst vid olika tillstånd som lufvägsproblem samt stärka imunförsvaret.

Örter
Örter har länge använts för att stötta hästen vid olika hälsotillstånd. För att få en stöttande effekt av örternas egenskaper ska de fodras i kurer och inte längre än sex veckor i rad. Här finns örter som stöttar hästen vid problem med luftvägar, muskler, metabolism & ämnesomsättning, mage, leder, päls, eksem samt lever, njur och urinblåsbesvär.

JÄMFÖR PRODUKTER

JÄMFÖR PRODUKTER


PRODUKTTEST & RÅDGIVNING

Prova gärna vårt produkttest för att få en hint om vad din häst kan behöva. Du kan också kontakta oss för foderrådgivning för att hitta rätt produkter till just din häst.PRODUKTTEST & RÅDGIVNING

Prova gärna vårt produkttest för att få en hint om vad din häst kan behöva. Du kan också kontakta oss för foderrådgivning för att hitta rätt produkter till just din häst.√ Snabba leveranser - Vi skickar inom 48 timmar
√ Fri frakt till DHL Servicepoint över 400 kr
Fri Rådgivning
Logga in
Country
ENG SWE FI DK NO AX DE