Fri frakt över 400 kr
Snabba leveranser!
Tillskott & foder för alla behov

Referenser

Erica Bergsten - montéryttare & travhästägare

Erica Bergsten - montéryttare & travhästägare

"Efter 4 veckor med Inflaboost DHA var inflammationsvärdet på 0"
”-Min nya travhäst fick korsförlamning efter resan till oss. Hästen hade inflammationsvärde 4200 i CK/ASAT när han kom hem till mig. Jag började direkt fodrade honom med Inflaboost DHA och MG Control och efter 4 veckor när vi kom tillbaka till veterinären så var hans värden nere på noll. Veterinären sa att jag hade haft tur men jag är övertygad om att resultatet kommer i från Minerals by Nordics produkter”, berättar Erica Bergsten.

Erica berättar att MG Control som är ett högkoncentrerat magnesium hjälpte snabbt mot muskelkrampen från korsförlamningen och redan på andra dygnet hade han mycket lättare för att lägga sig och rulla sig och enkelt ställa sig upp igen.

Erica Bergsten jobbar i ett team med B-travtränaren Therese Larsson som du ser på bilden med Global Uppermost. Erica är fälttävlansryttaren som sadlade om till montéryttare.
Montéryttare: Erica Bergsten

Logga in
Country
ENG SWE FI DK NO