Fri frakt över 400 kr
Snabba leveranser!
Fri Rådgivning

Referenser

Elin Rosén - Osteopat

Elin Rosén - Osteopat

"Jag ser att Minerals by Nordics produkter gör stor skillnad"
Hästosteopati är en medicinsk icke-invasiv behandling med fokus på hela hästen. Utgångspunkten är att hästens beteende, rörelsemönster, arbetsprestation och skador har ett samband. Som osteopat arbetar man med hästen genom att förändra och förbättra strukturen i rörelseapparaten, tar bort smärta, förebygger skador och maximerar hästens rörelse, prestation och hälsa. 

Elin Rosén har jobbat med osteopati för människor sedan 2002 och 2017 examinerades hon som hästosteopat EDO vid The Vluggen Institute for Equine Osteopathy and Education i Tyskland. 

"När jag är ute och behandlar hästar så kan man se sambanden mellan olika muskelspänningar och låsningar i kroppen vilka problem hästen har även på insidan och kopplingar till olika organ. Problemen på insidan och även utsidan behöver i många fall stöttning av rätt typ av foder och tillskott. Jag säljer inte själv produkterna men rekommenderar ofta mina kunder att testa för att förbättra hästens förmåga att må bättre och prestera." säger Elin Rosén.

"Jag gillar hur Minerals by Nordics & Hövelers PUR series produkter påverkar hästen på en djupgående nivå. När jag kommer på återbesök hos hästarna jag rekommenderat produkterna till kan jag innan ägaren själv berättat känna att de börjat fodra produkterna, jag märker verkligen skillnad kroppsmässigt vilket är riktigt roligt, jag brinner ju för att förbättra hästarnas hälsa."

Osteopat: Elin Rosen

Logga in
Country
ENG SWE FI DK NO AX