Fri frakt över 400 kr
Snabba leveranser!
Fri Rådgivning

Referenser

Sanna Forsell - Hoppryttare

Sanna Forsell - Hoppryttare

"Marthas sadeltvång är helt borta!"
”Jag har gett produkter från Minerals by Nordic under några månader & är otroligt imponerad över resultaten!
Alla hästarna äter Activ Mineral, MG Control - magnesium, Pur.Mash & Inflaboost DHA från Minerals by Nordic. Mineralerna har gett hästarna förbättrad päls, hud & hovar! Magnesiumet hjälper nerv och muskelsystem för de hästarna med mycket blod & nerver. Men avgörande har varit Inflaboost DHA kombinerat med den probiotika PUR.MASH för hästarnas mag-& tarmhälsa med tanke på att de ofta reser för träning & tävling. Framförallt mitt ofantligt känsliga sto Martha som lätt blir stressad, exalterad och uppspelt med nerverna på utsidan som nu upplevs mer harmonisk. Hennes sadeltvång har helt försvunnit sen hon började få Inflaboost DHA med PUR.MASH, hon blir inte längre lika lätt andfådd vid hård träning & tävling samt att hon snabbare återhämtar sig efter träning & tävling!"

Sanna Forsell Minerals by Nordic

"Nu kan hon även få hälften av det kraftfodret hon innan fick eftersom hennes mag-& tarmhälsa är bättre samt förbättrad upptagningsförmåga, trots att hon är en extremt svårfödd häst. Hon har aldrig varit såhär fin i kroppen, harmonisk i huvudet & presterat så bra!


Tack minerals by Nordic för att ni förser hästarna med absolut bästa tillskotten för bästa förutsättningarna 🙏🏽"

Se filmen när Sanna förbereder fodret och berättar vad hon ger och varför till Martha:


Hoppryttare: Sanna Forsell

Logga in
Country
ENG SWE FI DK NO AX