Fri frakt över 400 kr
Snabba leveranser!
Fri Rådgivning
Jennifer Fogh Pedersen - Internationell hoppryttare

Jennifer Fogh Pedersen - Internationell hoppryttare

"Jag har märkt en mängd förbättringar av Inflaboost DHA"
Jennifer Fogh Pedersen är en elit hoppryttare som bor i Tyskland sedan 2012. I stallet har hon plats för upp till 32 hästar som hon tränar och tävlar i hoppning upp till 160 cm klasser. Hon har varit testryttare på Bruksproven i Sverige hela 7 gånger! Jennifer har efter rekommendation från veterinär Jeanette Adler testat Inflaboost DHA och här kan ni läsa hennes upplevelse:

"Inflaboost DHA Supplement is amazing! Since I started using Inflaboost I have felt several positive improvements by our horses! To mention some of them - they feel more relaxed (and especially the stallions less stressed and more concentrated), their movements feel looser and softer, their general well-being seems better and it really boosts their immune system 🙏🏻😍 I am so happy that I found this product and I also highly recommend it to everyone who would like to do good for their horses or dogs 🙌🏼❤️ There are even similar supplements for us humans too!"

Jennifer Fogh Pedersen

Här hittar du Inflaboost DHA till häst

Här hittar DHA tillskott till människafrån samma typ av alg som Inflaboost DHA

Jennifer Fogh Pedersen Minerals by Nordic
Hoppryttare: Jennifer Fogh Pedersen

Logga in
Country
SWE ENG NO AX DE