Fri frakt över 400 kr
Snabba leveranser!
Fri Rådgivning

Referenser

Vilma Kollberg - Islandshäst ryttare

Vilma Kollberg - Islandshäst ryttare

"Seifur har blivit så arbetsvillig!"
"Jag har testat Minerals by Nordics nya produkt Inflaboost DHA. Sedan Seifur börjat få Inflaboost verkar han må så mycket bättre, på alla plan! Han är mycket mer positiv till arbete. Han som oftast brukar vara lite lat jobbar nu med hela kroppen och VILL arbeta, till skillnad från innan då han bara ville smita ifrån allt arbete och helst ej lämnade gården. Hans gallor som tidigare kom och gått har blivit mycket mindre och mer sällan, och han är väldigt mycket mer stabil i både psyke, kroppen och i gångarterna. Han har fått en helt annan kraft i steget och är väldigt mycket mer stadig och balanserad.
Och sist men inte minst.. Han tycker det är gott. Seifur är den kräsnaste häst jag träffat. Men detta, blandat med Pur.Mash eller lusern, slinker ner utan problem!", berättar Vilma Kollberg islandshäst ryttare.

Vilma Kollberg
Islandshäst ryttare: Vilma Kollberg

Logga in
Country
SWE ENG FI DK NO AX