Fri frakt över 400 kr
Snabba leveranser!
Tillskott & foder för alla behov

Referenser

Jeanette Adler - Veterinär & EDO®

Jeanette Adler - Veterinär & EDO®

"Veterinären & EDO® som rekommenderar Minerals by Nordic"

”- Jag möter många olika typer av hästar som använder Minerals by Nordics produkter. De hästarna är alltid fina i muskler, päls och presterar verkligen bra säger veterinär Jeanette Adler.

” -Jag är väldigt begeistrad i Mineral by Nordics mineralblandning Activ Mineral. Den är enkel att fodra och är en blandning av de nödvändigaste mineraler, spårämnen och aminosyror där hästen tar upp vad den har behov av och därefter själv reglerar balansen i kroppen. Jag gillar att fodra med högkvalitativa råvaror utan utfyllnads ämnen, till fördel för hela hästens system. Mina egna hästar är i riktigt bra mentalt och fysiskt skick, både döttrarnas Shetlands ponnyer, våra avelsston och ridhästarna äter alla produkterna.”

Jeanette Adler är veterinär och osteopat som åker runt och behandlar hästar i Danmark, Tyskland, Sverige och Norge. Jeanette utbildades ursprungligen som veterinär 2009 och har arbetat som veterinär i Danmark och Skottland. 2015 tog hon även examen som Equine Osteopath EDO® vid "The Vluggen Institute for Equine Osteopathy and Education", certifierad av IREO.* Därefter har  Jeanette även jobbat som lärare i Osteopat utbildningen. Jeanette har i många år tränat upp unghästar och hopphästar samt tävlat på nationell nivå i hoppning.

Jeanette Adler

Jeanette Adler under behandling.

*EDO® är en skyddad titel som täcker "Equine Diplomate of Osteopathy", vilket garanterar den mest omfattande utbildning och examen, av högsta standard, samt kontinuerlig fortbildning.

Veterinär: Jeanette Adler

Logga in
Country
ENG SWE FI DK NO